måndag, november 15, 2010

Ny vecka!

Tänkte skriva ny vecka, nya möjligheter men det skulle låta så jäkla hurtigt så jag skippa det. Och konstaterar att det återigen är en ny vecka. Helgen var bra fotbollsmässigt. Manchesterlagen kryssade båda två och Chelski föll ihop som ett korthus (=dyrt för mig). Och The Mighty Gunners gick och vann sin andra raka bortamatch. Även det kostade lite stålar....

Nu är det bara 2 pinnar upp till det blivande seriesegrarna. Men det är kul att kunna vara med ett tag i alla fall. Svår match på lördag dock. Inte för att motståndarna är särskilt bra. Utan mer för att det är ett riktigt derby och då kan allt hända.

1 kommentar:

  1. Tror tyvärr att vi inte har bänk för att kunna ta ligan i år...Det var styrkan förra året, vi hade då Carvalho som 3e back (eller andre) i år har vi en vikarierande som Ferreira... (suck)... På mitten har vi Ramirez som jag dock tror kommer bli bra.... men han är inte redo att gå in och göra motsvarande jobb som Ballack kunde göra... Så har vi stora skadeproblem vid fel tillfällen, så är vi körda... tror faktiskt att ni tar över ledningen nästa helg.. Då vi fortfarande har båda mittbackarna borta samt båda kreatörerna på mitten borta.... Blir en spännande säsong!

    SvaraRadera