fredag, april 17, 2015

Det blev en sen kväll igår

Det händer ibland att jag blir "inkallad" till att spela innebandy med ett gäng på torsdagar. Jag har sagt att jag kan vära med om dom saknar folk och om det då passar mig. Igår var en sån dag, tordde jag. Dom var inte så många när jag kallades in men väl på plats var dom rätt så många. Skit samma, då var jag ju ändå på plats. Så 22:21 så avslutades passet och då var det transport och duschning kvar att göra. Och sist, men inte minst, komma ner i varv efter träningen. Så det dröjde rätt länge innan man knoppade in. Och att sen det är dags att gå upp 5 timmar senare gör ju inte direkt att man är tokpigg nu. En frisk cykelresa hit hjälpte dock till på ett positivt sätt.

Igår var jag även på utbildning. Eller i alla fall lite information om hur det är tänkt att det skall fungera när man är funktionär på en friidrottstävling. Höjd- och längdhopp gicks igenom och likaså kulstötning.

Något som i alla fall de pingisklubbar jag varit med kunde lära sig av friidrottsklubben här i stan är att har man ett barn som tränar friidrott så måste man ställa upp och hjälpa till vid ett eller ett par tillfällen per år vid tävlingar som klubben arrangerar. Annars får man inte vara med helt enkelt. Och det spelar ingen roll om ens barn är med och tävlar eller ej, alla skall hjälpa till. Det känns lite som om att pingisen är rädda för att ställa krav på föräldrarna till barnen som spelar. Det skall vara frivilligt att hjälpa till. Fin tanke men det blir svårt att få tillräkligt med folk då vid arrangemang. Men det kanske bara är i Vås som det är så. Övriga pingisklubbar kanske sköter det på annat vis.s

Nä, idag blir det studiebesök i Upplands Väsby så med lite tur kan man kanske knoppa in en stund i bilen dit eller hem. Ha en trevlig helg!!!

Inga kommentarer: