måndag, augusti 31, 2015

Blodomloppet

Jag kom till start till slut. Var på väg att vika ner mig när huvudvärken var som värst. Men ibland kan det vara skönt att röra lite på sig när man har huvudvärk. Det var en jäkla trängsel i början. Och tur var väl det. Då hade man ju inget annat val än att ta det lugnt. Så på det viset var det nog mitt mest väldisponerade lopp någonsin. Brukar vara så att man går ut för hårt och sen sliter in i mål. Men den här gången vågade jag t o m öka tempot lite de sista kilometrarna. Banan var fantastiskt skön att springa. Vädret var perfekt. Hade man varit fullt frisk så skulle man nog kunna göra ett försök på att komma under 50 min. Nästa år kanske?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Såg dig när du skulle starta brorsan,men du hörde inte när jag ropade på dig,du såg härligt fokuserad ut, så inget kunde störa dig när du skulle iväg:)

En riktigt skön bana att springa,håller med dig om det, MEN, fyfan va tråkigt ändå. Alldeles åt helvete för trångt. Fick sicksacka hela loppet för att kunna ta sig framåt i den fart man ville hålla.

//TB:s brorsa



Anonym sa...

Ofan, det hörde jag inte. Jag letade efter bra ryggar att springa efter :-)

Jag kan tänka mig att det var trängre på 5 km. Då det inte sträcks ut i samma omfattning på 5:an som på 10km. Men det är drygt när man hamnar bakom ett gäng som springer lite långsammare än man själv gör och man måste ut i terrängen för att komma förbi. Det lättade i alla fall efter ett tag på 10:an. Så det var ju bra :-)

Såg att du fick en bra tid i alla fall! Du håller formen efter halvmaran! Härligt!!

/TB

Anonym sa...

Ja,kan tänka mig att det är "smartare" att löpa 10an ist i det hänseendet:)

OM jag blir med igen nåt år så kör jag inte 5 km iaf.

Tiden är jag såklart nöjd med!

Hur känns det med allt idag för dig? Förkylningen/huvudvärken menar jag.
Får du lida för loppet eller känns det ok?

//TB:s brorsa

Anonym sa...

Din tid var ju grymt bra! Den ska du vara nöjd med. Och så klart att du skall springa 10:an nästa år. Riktigt bra bana och ställer man sig lite längre fram istället för nästan längst bak så kan man ju komma iväg bra även första kilometern och slippa bromsa i nerförsbackarna.

Jag känner av i bröstet och halsen gör ondare igen. Fan, det är inte många dagar kvar tills lördagens halvmara.... Hoppas det blir bättre redan imogon så man får några dagar på sig att känna sig helt bra. Annars är ju frågan hur man gör på lördag.... Vill ju vara med ju!!

Men Coachen kanske kan gå in och köra halvmaran på lördag?

/TB

Anonym sa...

Du behöver ju inte träna nåt mer inför halvmaran så vila både benen och resten av kroppen nu så kanske det blir bra till helgen.
Synd att det blev sämre men inte jätteoväntat att det blev så.
Krya på dig nu!!

//TB:s brorsa

Anonym sa...

Jag kan köra halvmaran när jag ändå är igång!!!
Det kändes bra med att köra både 5:an och milen, speciellt
på hemmaplan vid GRYTA. Såg hela mitt "hood" stå och skrika.
Det är coolt, en ball känsla. Förstår nu hur ZLATAN har det!!!

Vilken tid börjar halvmaran, räcker det med 5 min före???

//Coachen (utan träningsvärk idag)

Anonym sa...

Härligt Coach! Visste att jag kunde lite på dig!! Det är samling 13:30 på lördag. Men det är nära dig, så du går dit på 5 minuter. Starten går sedan kl 14. Jag tror att jag pallar att komma att heja på dig i alla fall. Så du återigen får känna dig som Zlatan!!

/TB

Anonym sa...

Tack Brorsan, det blir vila tills lördagen så får vi se då hur det känns.

/TB