måndag, november 30, 2015

Sista dagarna innan resa

Då är vi äntligen inne i resveckan. Visserligen är det 4 dagar att genomlida första men det skall väl gå på ren vilja. Nu får vi hoppas att det inte kommer en massa mer snö så att det blir inställda. Det har ju hänt förr.....

Nu är det i alla fall bara 4 sammandrag kvar i serien. Vi lyckades att ta 3 av 4 pinnar i helgen. Men det hade varit guld om vi vunnit den vi spelade oavgjort i. Jag la två i skilje i den matchen och det känns lite tungt. Kul att jag och Hinken lyckades att vinna båda våra dubblar i helgen. 2 st 3-0 vinster känns bra!

Arsenal tappade två pinnar och än värre, man tappade ytterligare två spelare kanske tre. Så man får väl räkna med att man får se en förlust på lördag :-(

Jag har i alla fall fått en pint öl av The Swan som skall hämtas ut senast på lördag. Och eftersom vi kommer ner på fredag så finns det ju goda förutsättningar för att jag skall kunna få hämta ut denna :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till ett bra sammandrag!
Det syntes redan på onsdagen.......det skulle gå bra......

Delar vi på pinten på The Swan?

Matchen kan du sluta oroa dig för...Coachen är ju med..

4-1 samt en publiksiffra nära 60 000 på Emirates!!!
Hur svårt kan det va?

//Coachen

Anonym sa...

Tack! Nu känner jag mig lugnare igen, 4-1 låter ju klockrent!!!
Om du vill dela så gör vi naturligtvis det!! Fast du borde ju få hela pinten när jag tänker efter.... Vi får se hur det blir :-)

/TB