fredag, februari 09, 2018

Fredag, friday, freitag, perjantai...........

Japp, här briljerar jag med olika språk så här på en fredag morgon! Imponerande eller hur? Fick bra hjälp av google translate....

Hade mitt PDA igår. Han börjar med att säga att han har dåligt samvete för vad han gjort mot mig. Och ni som inte kommer ihåg eller inte brytt er tidigare så blev ju mitt tidigare PDA helt stuket. Skulle inte alls jobba med det som jag och min förra chef kommit överens om. Han sa även att han inte förstod vad jag höll på med då. Han fick det inte att gå ihop. Så då fick jag helt andra uppgifter mot vad PDA-samtalet hade sagt. Nu har jag ett nytt PDA-mål. Jag ska så snart han har löst personalbiten börja jobba med det jag skulle ha jobbat med hela tiden.... Så det är ju lite humor.....

Hur som helst, snart helg! På söndag är det VF-cupen i friidrott. En klubbtävling för dvärgarna. Längd och 600 m ska avverkas. Inas träningsgrupp står tillsammans med en annan träningsgrupp för arrangemanget. Det betyder att jag ska stå någonstans och "jobba". Jag hoppas verkligen att jag kan börja springa lite igen.

Idag är även utlottningen av möjlighet att köpa startplats till Royal Park Half Marathon. Vore ju lite kul att få springa större delen av en halvmara i Hyde Park. Men det är tydligen många som vill vara med så det är väl ganska osannolikt att jag skulle vinna.

Ha en trevlig helg nu vänner!!

2 kommentarer:

Lasse N sa...

Man skulle kunna säga att han är en bra chef som kan ändra sig men jag nöjer mig med att säga att i mitt tycke är han en pajas. Ha en bra helg!

Anonym sa...

Hade min PDA i torsdags.... Fiasko...

/J