torsdag, juli 09, 2020

Bilblogg

Ja, nu sitter man utanför lasarettet igen och väntar på att Inas sjukgymnastik skall bli klar. Vilken lycka att man kan koppla upp datorn en sväng och sätta igång med det aktieägarna vill att man skall hålla på med.

Igår blev det en joggingtur igen. Återigen en vända i lugnt tempo. Fick ihop en mil till slut. Tyvärr så kan jag inte länka till passet idag då garmins hemsida inte verkar gå att logga in på just nu. Men 10 km lite drygt på strax under timmen.

Igår kväll började vi även fundera på spisen och ugnen igen. Så vi försökte få till en demontering av det gamla för att se vad vi behöver göra för att få plats med de nya prylarna. Så jag började även att såga bort lite bänkskiva för att den nya spisen skall få plats i hålet. Kan väl säga att de som monterade dit den gamla spisen inte verkade varit helt nykter när han/hon höll på. Men det kanske inte är så lätt....

Hur som helst så kommer vi även behöva flytta ner ugnen ett snäpp för att spisen är lite djupare än den gamla är. Så en låda under ugnen där plåtar förvarats kommer ryka. Alltså förhoppningsvis inte ryka som i brand utan ryka som att den måste bort.

Två dagar kvar nu att jobba innan semestern. Bara att bita ihop och idag är det ju halvårs-PDA, yippie!!

Ha en fin torsdag nu vänner!!

Inga kommentarer: