fredag, juli 10, 2020

Sista dagen

Jaha, då är man framme vid sista arbetsdagen innan semester. Det blir en arbetsdag som förmodligen slutar vid lunch. Det låter lagom.

Sen är det bara att fundera på vad vi skall göra på semestern. Vi ska väl till Kramfors och klippa lite gräs. Men frågan är när? Vi vill nog få igång den nya ugnen och spisen först. Så det gäller att försöka få tag på någon elektriker som har tid och möjlighet att hjälpa oss koppla in den. Men sen så finns det väl nog inge hinder för att dra iväg. Vi har några saker som är spikade, Gurkspelen för Freddie och Ina har något besök hos sjukgymnasten inplanerat någon gång oxå.

Igår blev det en kortare runda igen. Kort och långsam, det är melodin just nu. Det tar på lite att springa varje dag. De som hållt på ett tag säger att det blir lättare. Och att de kortare rundorna bara skall vara 1,6 km. Jag har fortfarande svårt att fatta att man bara skall gå ut och springa 1,6 km. What's the point? Mer än att hålla streaken igång då.... Nu har jag kört 10 dagar i alla fall.

Här är gårdagens runda:


Det kan ju hända att jag under semestern missar att blogga någon dag. Men det kan även hända att det kommer alltför många inlägg oxå (vilket det redan gör....).

Ha en fin helg nu vänner!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig semester : )

Har du tackat ja till VBTK ?
Till Oalas lag ?
Till Hallsta ?

Glöm inte att seriöst vila också : )

//Kommissarie Aakeroy

Anonym sa...

Tack!!

Vila är överskattat :-)
Men helt rätt! Ska klämma in några extremkorta 1,6-2 km rundor oxå.

Pingis känns mer kul när man inte spelar :-)

Kan bli så att den enda pingis som spelas är luftpingis på The Black Lion!!

/TB

Lasse N sa...

Ha en fin semester. 😁

Anonym sa...

Tack Lalle!

/TB