tisdag, februari 26, 2008

Ännu en dag

Än så länge håller jag vad jag lovat mig själv. Klockan 06:00 gick jag in på Lögarängen för ett träningspass. Rätt ok tid att vara där för det var inte så många andra inne på gymmet då. Däremot var det dessto fler som simmade. Det var faktiskt en lång kö, innan klockan 6, med väntandes träningssugna personer.

Sen på förmiddagen var jag till massören på jobbet. Han kommer till firman 1 förmiddag i veckan. Och eftersom jag har haft ont i nacke och arm en tid så tänkte jag att detta skulle göra mig gott. Jag hade sett fram emot att ligga och bli knådad en halvtimme. Men riktigt så var det inte. Det var mest slita, dra och trycka på vissa punkter. Ibland kändes det riktigt mycket och gjorde fruktansvärt ont. Men, men, han konstaterade i alla fall att jag hade en typisk datanacke. Fick lite förslag på övningar och jag får väl försöka ta tag i detta och lägga in dessa i mitt "späckade" träningsschema.

Nej, dags för matlagning. Även om Rille tipsat om donken och annan bukfyllar-"mat". Så skall jag försöka mig på att laga lite mat själv.

Heja Arsenal!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Starkt jobbat P, men nu behöver du vila inför avslutningen på torsdag i pingisens högborg, "Munktell".
Eftersom Thailandsresenärer visar sig med sin frånvaro så hoppas/litar vi/Team Norrland 1 på att du agerar som J-O alltid gör/gjort dvs. tar fullt och sprider glädje osv.....

så att vi alla kan vila en vecka och sen koncentrera oss på slutspelet, det riktiga slutspelet Munktells avslutning glöm hockey, bandy, innebandy slutspel för nu är det ping pong som gäller.

//Coachen

Anonym sa...

Inte för att ni behöver det,men här kommer det i alla fall: -Lycka till i morgon pingisspelare!!!

//En något bitter Thailandsresenär

som redan ser fram emot ett sms om utgången av matcherna.Det lär väl komma från dig P, för vad jag har förstått så förstår sig inte den där så kallade Coachen,sig på mobiler

Anonym sa...

Klart det kommer ett SMS. Kanske skall köra direktrapportering på bloggen, får se, kanske.

/P

Anonym sa...

Direktrapportering *klapp klapp klapp*

/TB:s brorsa