lördag, februari 02, 2008

Äntligen helg

Och då kan man väl ta det lite lugnt och varva ner? Bara softa och ladda batterierna? Ja, det borde ju vara så. Men icke denna gång. Igår när jag hämtade Carolina, hos mormor, kräktes hon rejält i bilen på vägen hem. Kan ju säga att det inte luktade så gott i bilen. Nåväl, hon verkade lite bättre under kvällen. Och förhoppningen att det var något tillfälligt grusades när hon sovit några timmar. Då vaknade hon och kräktes rejält i sin säng. Var bara att ställa henne under duschen och sätta igång en tvättmaskin med sängkläder. Efter det har det gått bra. Hon åt bra i morse och har inte visat några tecken på att hon skulle må dåligt. Vi får väl se.

Jag har inte varit ner i bilen än. Men igår, trots att jag gjorde rent, luktade det fortfarande illa i bilen. Hoppas verkligen att det går bort. Bilen har i alla fall stått med fönstrena öppna i natt. Borde ju hjälpa till att få bort lukten.

Idag spelar Arsenal bortamatch mot ManC. Kan bli tufft. Men det måste gå. 4,00 ggr pengarna på ManC. Så det blir till att lägga in ett spel. Matchen startar 13,45 på Canal+ 1.

Heja Arsenal!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tur att du varit på träningsläger i Bayswater! =)

//Central line firm