lördag, februari 23, 2008

Så blev lördagen

Lördagen började bra. Vinst för Rådjuren och 2 viktiga poäng i serien. Än lever hoppet om att få spela kvar i högsta serien. Som vanligt var vi lite kort om folk. Och det gjorde att det blev riktigt jobbigt mot slutet men vi kunde till slut vinna med uddamålet.

Sen var det Arsenals tur att göra det samma, kunde man tro. Men icke. Laget slarvar, återigen, bort 2 pinnar mot Birmingham. Detta trots att man spelade med en man mer i nästan hela matchen. 2-2 blev det till slut efter att Birmingham kvitterat på straff i 94 minuten. Detta gör att man tappar 2 poängs försprång gentemot ManUSA. Äcklena från Manchester vann enkelt borta mot Newcastle. Nu skiljer det bara 3 poäng ner till dom. Sen har vi Ryssarna som smyger med i bakvattnet och bara väntar på att få kliva förbi. Det kan bli tufft det här.

Dagen avslutades med en burgare på Pitchers. Helt ok. Även om det faktiskt var bättre förr.

Heja Arsenal!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oavgjort gav väl inget klirr i kassan heller som tröst? Det är inte bra alls med såna här resultat... Och otäck skada man drabbades av också. Rutten lördag helt enkelt.

/Snart vänder det

P sa...

Nä, inge klirr i kassan. Ingen trepoängare. Men vi kommer igen! Och då menar jag inte med klirr i kassan utan med poäng till The Kings of London!!