onsdag, februari 20, 2008

Varför?

Arsenal spelade 0-0 hemma mot Milan ikväll i CL. Milan lär ju vara helnöjda med det resultatet. Arsenal borde fått med sig en vinst. Men var det möjligtvis rutinen som gjorde att vi inte kunde avgöra ikväll? Det är ju knappast någon slump att Milan vunnit eller spelat final 3 ggr de senaste åren. Laget har en naturlig trygghet i försvaret och på bortaplan är dom säkert helnöjda med oavgjort.

Idag ska dom (Milan) vara helnöjda med 0-0. I sista tillläggsminuten hade Adebayor öppet mål. Men karln "väljer" att placera det i ribban. Ok, det är säkert svårare att göra det (att placera den i ribban) än att göra mål. Och han kanske tror att det var bra gjort. Men det var det inte!!!

Jag ville ha med en vinst från kvällens fight. Bra dock, inför returen, att man inte släpper in något mål. Då hade det varit tack och godnatt. Men hoppet lever nu vidare, trots allt.

Ny match för The Mighty Gunners på lördag. Då är det tidig avspark borta mot Birmingham. Senast lagen möttes, på Emiraten, blev det oavgjort. Det var 2 bortkastade poäng. Nu är det bara vinst som gäller om man vill vinna ligan i år.

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: