måndag, december 06, 2010

Top of the table

Ja, det är väl lika bra att passa på att skriva så. För det är ju långt ifrån säkert att det kommer hända igen denna säsong. Så därför är det ju kul att man får skriva det en gång i alla fall. Och vi får tacka en av, enligt mig, ligans bästa spelare. Nasri har varit grym hela hösten. Och det märks så tydligt på honom att han bestämt sig för att ge allt för fotbollen. Efter förra säsongens skador och efter att inte ha blivit uttagen i VM så bestämde han sig för att verkligen satsa. Och det är säkert något han inte ångrar nu. Han spelar fruktansvärt bra fotboll nu.

Kan nu bara Fabregas komma tillbaka skadefri och i toppform så kan Arsenal bli farliga i år. Vermaeln behövs oxå tillbaka i mittlåset. Och en sak till som måste rättas till är Songs eviga offensiva räder. Han måste inse att han skall hjälpa försvaret i första hand. Men gång efter annan, tom när vi leder och skall försvara ledningen, är han den som kliver framåt och går bort sig. Han har visserligen gjort några mål i år men det är inte hans prio ett på plan. Och så länge som vi fortsätter att släppa in en jäkla massa mål så måste han inse vart på plan han bör befinna sig.

I övrigt så var det snöskottning i morse. Det är våran vecka att skotta den 40-45 m långa gång/cykelvägen. Så det var bara att ställa klockan och gå ut och skotta!

Om det är någon som undrar om fläktarna på dagis har gått igång än så kan jag berätta att det är precis som ni tror, fortfarande trasiga.....

Inga kommentarer: