onsdag, mars 31, 2021

Jaha, onsdag nu då!

 Igår fixade jag utmaningen 505 km under första kvartalet. Så idag tänker jag nog ta en vilodag. Har ju sprungit 4 dagar i rad så det är väl läge för det hur som helst. Men hade jag haft några km kvar att göra så hade jag gjort det idag. 

Avslutade månaden med en 10:a. Fantastiskt väder om än lite blåsigt. Hann precis medans Freddie klinkade piano.

Här är passet om någon vill se:

Bara idag och imorgon kvar innan 5 dagars ledighet, ser fram emot det! Kanske kan man för en gångs skull få till ett långpass. Men då får gärna vädret fortsätta som igår!!

Ha en riktigt härlig onsdag!

tisdag, mars 30, 2021

Vaknade tidigt

 Idag vaknade jag vid 03:30 typ och kunde inte somna om. 03:30 är typ det nya 02:30 vilket är sjukt tidigt.... Hur som helst så gick jag till slut upp och det betyder att man var på jobbet vid 05:15. Passar i och för sig bra då jag ska skjutsa lilla Freddie till pianolektioner efter kl 14. Och nu kommer jag inte torska någon tid på det.

Igår var jag ut en sväng och joggade. Det blev en relativt snabb femma. Nu har jag bara 9 km kvar som jag måste göra senast imorgon. En tanke jag har är att göra dessa idag när Freddie är på pianolektionen... Vi får väl se. Jag kanske är toktrött efter lurren idag...

Här är passet:

Annars är det väl inte så mycket att orda om, ha en fin torsdag!

måndag, mars 29, 2021

Kortecka!!

 Japp, långfredag på fredag så då är det ledigt! Så max 4 dagars jobb denna vecka. Kanske smyger man iväg vid lurren på torsdag.... vi får se. Att jag sen tagit ledigt nästa tisdag gör ju att det blir 5 lediga dagar. Och att jag tagit ledigt nästa torsdag gör ju att det blir 1+1 arbetsdagar nästa vecka. Känns lagom!!!

Blev 8 km i lördags. Det var tungt och jobbigt. Det blev 16 km igår och det kändes i alla fall bättre än i lördags. Det är märkligt, det har varit så här nästan varje helg ett tag. Tungt springa på lördagen men lite lättare på söndagen. Märkligt! 

Nu ska jag försöka få in 14 km till innan sista mars så har jag klarat en utmaning på Garmin som var att springa 505 km under första kvartalet. 

Igår var vi till Tumbo möbler och tittade efter en soffa. Finns för många soffor att välja på. Vi är fyra pers i familjen med olika viljor.... kan aldrig gå bra. Vi får väl se om vi kommer fram till något resultat....

Sen åkte vi till Slagsta glass när vi ändå var nära Eskilstuna och i regnet räknade vi med att det inte skulle vara några köer heller. Och det var det inte heller. Vi var helt ensamma när vi handlade. Satte oss sen i bilen för att käka glassen. Det kom någon mer bil efter oss som gjorde likadant. Så väldigt coronasäkert måste jag säga :-)






















Nåväl, nu kör vi järnet så att aktieägarna kan få fira en trevlig påsk! Ha en fin dag vänner!!

fredag, mars 26, 2021

OjOjOj

 Jag höll på att springa ut till verkstan direkt utan att blogga först. En jäkla tur att man kom på sig innan man gick. Det gäller ju att prioritera sina arbetsuppgifter! Först Blogg, sen verkstan!!

Jag hade ju tänkt att jobba hemifrån idag. Men igår när jag kom hem och skulle koppla upp mig på mitt sista möte för dagen så ringde det. Och det slutade med att jag måste hit idag. Ingen aning om vad jag kan bidra med men får väl göra mitt bästa i vanlig ordning och hoppas att det slutar med en klapp på axeln och sen i förlängningen en sågning jäms med fotknölarna på nästa PDA.... Haha, inte lätt att förstå hur allt hänger ihop alla gånger.....

Annars är det helg ändå! Skönt det i alla fall! Ni får ha en riktigt härlig helg!!!


Dags att dra ut till verkligheten!!

torsdag, mars 25, 2021

Torsdag och vi nämar oss helg

 Bara två dagar kvar till helg nu. Det kan ju aldrig vara fel. Fast det är ju mer fel än bara en dag kvar..... men ändå, det kunde ju ha varit 5 dagar kvar...

Blev en liten sväng på asfalten igår. 8,5 km. Körde varannan lite snabbare. Orkade inte ställa in intervaller på klockan så jag tänkte att det blir nog bra att köra varannan km snabbare och varannan km lugn jogg. Det är ju tungt att springa, det går ju inte att snacka bort. Men förhoppningsvis gör det väl någon nytta.

Våffeldagen idag! Vi får väl se om det kan blir några våfflor ikväll? Inte helt omöjligt, men inte heller helt säkert :-) Vi får se helt enkelt. Jag investerade dock i ett dubbelvåffeljärn igår. Så det skulle ju eventuellt kunna vara lite kul att inviga idag.

Angående vädret så är det ju skönt att det blivit varmare men det hade ju inte gjort något om man slapp den kraftiga vinden. Svårt att hålla frisyren i den här blåsten..... :-D

Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, mars 24, 2021

Väckt av klockan

 Det är inte ofta som jag blir väckt av klockan på morgonen. Men idag hände det. Och det kändes så bortkastat att bli väckt när man för en gång skull sover. Jag tror att det är för att jag vaknade kl 02 igår som gjorde att jag sov längre idag. Eller längre och längre, tills klockan ringde i alla fall. 

Strulet på jobbet fortsatte igår. Men när jag gick hem så var i alla fall min cell igång. Men dessa två dagars gåendes på betonggolvet i verkstan har satt sina spår på mina hälar. Igår kände jag verkligen av de igen. Jag hoppas att det bara var tillfälligt och att det inte leder till att jag måste vila från löpningen. Det är ju nu när det börjar bli ljusare och varmare det är härligt att komma ut och jogga lite.

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Eller kanske, Freddie var ju till optikern igår. Och jag skrev ju att de garanterat kommer hitta något som gör att hon ska ha glasögon. Och så blev det. Nu gäller det bara att hon väljer bågar och sen att vi slantar upp. Underbart!!!

Ha en fin onsdag nu vänner!!

Skydd

Idag ska jag skjutsa mamma till lasarettet. Här ligger min utrustning. Ett Arsenal munskydd och ovanpå det en Ville Viking buff.

tisdag, mars 23, 2021

Tidig idag = tidigt inlägg!!

 04:45 kliver man in på jobbet. Kunde varit mycket tidigare men det kändes fel att åka hit till kl 03.

Det var en tung arbetsdag igår med mycket strul efter ett switchbyte i flera datorskåp som leverantörer gjort i helgen. Naturligtvis gick det inte bra. 2,5 produktionslinor stod under gårdagen. Vi får väl se hur det går idag. Ska i alla fall ner och testa lite och förhoppningsvis kan det mesta funka bra idag... vi får väl se.....

Jag var ut en liten runda igår medans Ina rehabbade. Det var tunga steg men kilometrarna gjordes. Det får man väl  vara nöjd med. Ska bli varmare idag, det brukar innebära att man blir lite sugen på att gå ut och springa en sväng. Men frågan är bara om jag kommer hinna det. Efter Freddies piano ska vi gå till optikern med henne då hon bla klagat på att hon har svårt att se noterna i pianoboken. Så bäst att kolla upp det och se vad de kommer fram till. Tyvärr har jag väl samma känsla för optiker som för många andra som säljer saker. Man kommer garanterat att hitta något fel. Även om inget är fel. Bara för att få kränga lite brillor...... Så väl tror jag om folk..... 

Gårdagens runda om någon bryr sig:


Ha en fantastisk tisdag nu vänner!!

måndag, mars 22, 2021

Måndag morgon, äntligen!

 Japp, så känner väl vi alla idag! Äntligen måndag!!!

Folkomröstning igår i Västerås. Ska flygplatsbolaget vara kvar eller inte? Om man följer det väljarna igår röstade så ska det vara kvar. Men det betyder ju inte att det blir kvar. Kan ju säga att om de folkvalda driver igenom att det skall avvecklas trots detta så blir det ju några partier mindre att välja mellan vid nästa val. Det var ju i det närmaste slakt igår. Nej vann ju glasklart!

Hur som helst, nu har vi sagt vårat och nu börjar den spännande delen. Kommer resultatet att respekteras?

Jag var ut och sprang i lördags och söndags. I lördags blev det ca 6 km. Det kändes bedrövligt! Igår blev det 14 km och det blåste rejält. Kändes kanske lite bättre än i lördags i alla fall.

Här är gårdagens pass:

I övrigt har jag gjort insatser för den ideella idrotten. Två tränarpass har genomförts. Kul för alla barn får vi hoppas!

Nu får ni ha en fantastik måndag och ta hand om Er därute i den verkliga världen!!

fredag, mars 19, 2021

Freitag

 Japp, då är vi framme vid fredagen. Dags för en snabb helg igen. Men det betyder ju att det snart är måndag igen.... 5 friska osv.... aktieägarna jublar osv......

Men helgen då, ja, det blir ju friidrott med Inas grupp idag, dock utan Ina då. Det blir friidrott på söndag i Freddies grupp, med Freddie hoppas jag. Med lite tur orkar jag ut på någon löpning oxå. Jag har inte haft motivationen på topp för att löpa. Och onsdagens intervallpass tog nästan knäcken på mig. Och då var det ändå inte så jättesnabba intervaller. I och för sig lite längre. 1200 m med 400 m joggvila. Detta gånger 4. En km i uppjogg och 500 m nerjogg gjorde nästan 8 km.

Annars då, ja, vad ska man säga? Jag kommer få lite andra arbetsuppgifter efter påsk. Jag kommer lämna den delen som jag haft "tillfälligt" i snart ett år. Kommer jobba mer med logistikdelen istället. Jag har ju gjort ett materialsystem för en avdelning och skall anpassa det för nästa avdelning. Så logistik är ju inte helt främmande. Men ändå lite nytt. Hoppas att jag kommer trivas bättre än vad jag har gjort ett tag.

Ikväll är det Eurojackpot, vilket betyder att man idag kan gå omkring och drömma om guld och gröna skogar!

Ha en fin helg nu vänner!!

torsdag, mars 18, 2021

Sen idag....

 Japp, dagen började inte som tänkt. Och sen blev det körning med Ina till rehab och sen skola. Sen hem och direkt på möten. Men nu är jag här. Och kan skriva på bloggen igen. Eller kan och kan, har inte ett sk*t att skriva om. Och det kommer kanske inte som någon överraskning för någon. Men jag gör mitt bästa för att i alla fall få ner några ord här i bloggen så att det ser ut som om jag skriver något av värde. Nu förstår jag om ni känner Er lurade så här långt. För hittills har jag ju inte skrivit ett smack. Men jag kan lova Er att slutet på det här inlägget kommer oxå bli rubbish. Så ni gör bäst i att bara surfa vidare och hitta något bättre att läsa.

Hur som helst så är det i alla fall torsdag idag. Och det betyder att det är fredag imorgon. För Ni vet, det är så det funkar, torsdag -> fredag -> lördag -> söndag osv osv osv osv osv 

Och det är ju bra att det är fredag imorgon för då är det snart helg! Och det gillar vi! För då är det nära till måndagen och då jublar aktieägarna när vi kommer tillbaka till jobbet fulla av energi och gör underverk på underverk!!

Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, mars 17, 2021

Happy St Patrick's day!

Japp, idag är det St Patrick's day! 

Dock så blir det inget firande nere på stan. Vet inte ens om det blir något "firande" hemma. Men, hur som helst så är det St Patrick's idag så det finns nog en och annan Irländare som firar! Det är ju trots allt deras nationaldag! Vi får väl hoppas att de kan få smaka en och annan Guinness dagen till ära.

I övrigt har jag, i vanlig ordning, inte så mycket att orda om. Ta hand om Er där ute i djungeln. Och ha en fantastisk dag!


    

tisdag, mars 16, 2021

Fortsatt hemma

Var ut och sprang en sväng igår. Gick, som vanligt, tungt. Men så är det. Är man gammal och trött så är det väl så det ska kännas.

Ha en fin tisdag nu vänner!

måndag, mars 15, 2021

VAB

Det var länge sen man vabba. Men idag är det dags. Freddie har ont i halsen och får vara hemma från skolan.
Ha en fin måndag!

fredag, mars 12, 2021

Fredag *klapp klapp klapp*

 Behöver man säga mer? Helt underbart! Snart måndag igen ;-)

I övrigt så har jag kanske löst ett problem jag haft i flera år på jobbet. Tanken är att man skall be en leverantör ändra om lite grejer för att vi skall kunna ta ut det vi vill från vissa databaser. Men jag tror att jag har fixat det med några kluriga SQL-frågor. Vi kan nog spara rätt mycket pengar på detta. Aktieägarna jublar!!!

Nåväl, ha en trevlig helg nu vänner!!!

torsdag, mars 11, 2021

2020-03-11

Lite ledsna minnen. Lämnade Lancaster Hall för hemresa.

Starta utan internet

 Ja, med tanke på att jag sitter hemma just nu och skall arbeta så var ju inte så bra att vi inte hade något internet. Det räckte dock att starta om routern så kom det igång igen. Skönt det! Nu kan man nästan ta sig en kaffe och fira vilken duktig nätverkstekniker man är :-)

Freddie skall till tandläkaren nu på morgonen. Kul för henne! Gissar att hon inte vill gå dit själv. Inte gå in till tandläkaren själv. Knappt öppna munnen själv. Gissar att någon får följa med henne. Vi får väl se vem?

Annars har jag inte så mycket att skriva idag. Snart helg, typ. 

Ha en fin torsdag!!

onsdag, mars 10, 2021

Det är inte kul med gamla bilar

 Igår när jag stannade bilen och tog ur nyckel och låste så gick fläkten fortfarande. Jag var nere på stan och Freddie skulle på piano och jag passade på att rösta + lite andra saker. När jag kom tillbaka till bilen så gick fläkten fortfarande, hm.. Körde hem och stannade bilen där. Fläkten stabil som f*n. Den gick och gick och gick. Nåväl, skulle ju strax åka iväg med Ina på träning. Fläkten gick men lite långsammare. Hm. batteriet kanske...... Bilen startade och jag åkte och lämna Ina. Sen hem, stannade bilen, fläkten bara kör. Jaja, jag ska ju snart åka och hämta Ina igen så jag gjorde inte så mycket mer. Kom ut efter en timme och fläkten går. Drar iväg och hämtar och åker hem och stannar bilen. Allt stannar utom fläkten.... Suck!

Googlar lite, ok, man är ju uppenbarligen inte den första i världen som varit med om detta. Det var alla möjliga idéer om vad som kan vara fel. Men en sak som drog mitt intresse till sig var att någon brukade dra ur säkringen för fläkten för att den skulle stanna. Så det gick jag ut och gjorde efter ett tag. I morse tänkte jag att man kanske behöver fläkten medans man kör. Ifall det blir immigt och så på rutan. Så i med den där j*kla säkringen och så skulle jag sätta tillbaka luckan för säkringarna. Det var mörkt, behövde lyse. På med mobillamapan höll den med ena hande och så tappar jag naturligtvis luckan på backen. Och då lossnar ju naturligtvis alla reservsäkringar från den. Så lyser med mobilen och hittar alla. Försöker med en hand få fast dessa igen. Inte det lättaste men det gick. Lyckades sen oxå få fast luckan i bilen.

Fläkten startade inte när jag drog i säkringen och inte heller när jag startade bilen. Och några grejer på panelen för fläkten lyste inte. Så var det igår oxå men kom tillbaka efter lite körning. Så jag tänkte att det kanske var batteriet som laddats ur lite. Så jag körde en extra sväng och en liten sväng till och ytterligare en runda och då började allt lysa som det skulle. Fläkten var dock fortfarande död. Och till slut tänkte jag att det är bättre att bilen blir stående hemma än att jag inte får igång den på jobbet, ifall det skulle bli så....

Så jag åkte hem och drar till jobbet med mammas bil sen när Freddie skall till skolan. Så får fru Blogg ta våran bil när hon skall hämta Freddie sen. Önskar coronan tar slut så vi kan skicka henne med bussen igen.....

Annars är det väl inte så mycket att orda om, livet fortsätter att jäklas men det är väl så det skall vara!!!

Ha en fin onsdag nu vänner!!

tisdag, mars 09, 2021

För ett år sedan

 Då var vi i London. Sista/senaste gången man var i London. Just detta datum var vi på Fuller's och promenerade sen längs Thamesen till Hammersmith station.











Sover så dåligt

 Min j*vla frozen shoulder gör att jag sover rätt så dåligt på nätterna. Jag tror att det är den i alla fall som gör att jag sover uselt. Den gör sig påminnd så fort man rör på sig. Och man måste lägga sig så att det inte gör ont i axeln. Nu har det ju gått ett år sedan den började kännas av. Då väldigt lite men jag kommer ihåg när det var. Rörligheten har börjat komma tillbaka lite grann så jag hoppas att det är på rätt väg nu ändå. Men skulle som sagt gärna sova lite bättre....

Var ut en kortis igår medans Ina rehabbade. Blev en kort runda för jag hade ingen som helst lust egentligen. Men har man en timme att slå ihjäl så kan man ju jogga en liten del av den timmen.

Har Ni röstat än? Jag har inte gjort det men tänkte väl snart göra det. Det är ju bara en massa skitsnack hit och dit om vad det kostar med flygplatsen och vilka enorma pengar vi skulle kunna tillföra skola, vård och omsorg. Jag tror ju dock inte att det är så mycket pengar som kommer ge den fantastiskt mycket bättre skola, vård osv.... Att det skulle gå mer pengar dit är ju inte ens säkert då andra inkomster för kommunen samtidigt försvinner om man lägger ner. Vad kostar det inte att ha tomma lokaler outhyrda på Hässlö? Hur mycket tappar man där i hyresintäkter?

Nä, jag tycker flygplatsen skall vara kvar! Och jag tycker att man skall ge den en ärlig chans fortsättningsvis! Så jag kommer rösta NEJ!!!

Ha nu en fin tisdag vänner!!!

måndag, mars 08, 2021

Inte vilken dag som helst!!

 Nä, idag är det Coachens födelsedag! 

För ett år sedan blev det skönsång i en hotellkorridor, eller kanske inte skönsång men sång i alla fall. Eller sång och sång vi gjorde ett försök till sång och fick i alla fall ut något sångliknande ur munnen. Tyvärr ingen sång i år. Eller kanske skönt? Men du får ändå ha den bästa av dagar idag!!

STORT GRATTIS COACH!!



Varför löpa?

Måndag igen då, inte det sämsta. 40 friska timmar på jobbet att reta upp sig på. Svårt att toppa det. Får se vad denna vecka har att bjuda på? Blir säkert en kanonvecka. Det är läge för det på något vis.

Blev lite löpning i helgen. Var ut på lördagmorgon och tänkte så smart att jag skulle kunna få lite dricka och banan efter kanske runt 10 km. Tänkte passera Bellevue då och eftersom Freddie skall dit så kan ju fru Blogg ta med sig ovanstående till mig. Men det dröjde inte många minuter innan jag kom på att löpning inte är något för mig. Att jag aldrig någonsin mer skall springa ett maratonlopp osv osv osv.

Så när jag kom till Bellevue så hoppade jag in i bilen och bad om att få bli skjutsad hem. Fru Blogg hade tänkt åka på blomaffär men fick ta omvägen förbi hemmet och dumpa mig där.

På söndagen tänkte jag göra ett nytt försök att få ihop till ett långpass. Tänkte att minst 15 km borde jag väl klara ändå. Det blåste något fruktansvärt. När jag i vanliga fall springer Narvavägen ner mot Vallby så är det ju en härlig utförsbacke där man bara kan låta benen gå utan ansträngning. Men igår var det som att springa på vilken raka som helst. Eller, det kändes nästan som uppför.... Det blåste nåt så jäkligt. När jag kommit runt och under E18, alltså efter ca 2,5 km så tänkte jag nästan springa upp på Pettersberg och hem igen. Men jag bet ihop och tänkte att jag ska nog försöka mig på de där 15 km i alla fall. Så ner mot stan, vände vid cityringen vid Vasaparken. Upp mot Vega, vidare mot Nordanby. Väl där började jag tänka att det trots allt borde var mer medvind hem eftersom det mest varit motvind sedan Vasaparken. Så jag drog även Tunbytorp ut och sen in på Gryta. Tillbaka vid Norrleden drog jag den lilla svängen i Rönnbyskogen (ca 1,6 km) innan jag vände hem och landade på strax över en halvmara. Rätt så nöjd med det trots allt!

Lördagens pass:


 Söndagens pass:


Ha nu en riktigt fin måndag!!

fredag, mars 05, 2021

Första i år!

En London Pride!

Fredag *klapp klapp klapp*

 Japp, det är fredag! En dag kvar innan lediga två. Idag kommer det dessutom inte bli en full dag. Det kommer bli lite jobb till och från. Jag har en massagetid på fm och sen tänker jag nog inte jobba ända tills klockan 15. Fast det vet man ju aldrig i och för sig.....

Igår blev det en runda efter jobbet. 10,5 km typ. Men man är ju inte stark precis. Men jag gjorde det och det får man väl vara nöjd med.

Jag vet inte riktigt hur helgen ser ut än. Freddie har gymnastik lördag och friidrott på söndag men annars känns det helt öppet. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska hänga i den ena eller den andra fotöljen.

Ha en riktigt trevlig helg nu vänner!!!

torsdag, mars 04, 2021

Ursäkta sent inlägg

 Men idag var det dags för besiktning av bilen. Och jag tänkte att jag skulle hinna göra den innan jag bloggade. Då skulle jag ju ha något att skriva om. Så nu har vi varit och besiktat bilen. Eller kanske ska man säga pärlan. Blankt papper. Inget att anmärka på. Skönt!!

Vi firade genom att åka förbi Maxi och köpa hem några semlor! Kan berätta att den var god! Inte helt oväntat kanske :-)

Blev inget pass med friidrotten igår. Freddie hade redan varit ute och sprungit när jag kom hem. Så jag drog iväg på ett pass innehållandes korta intervaller. Skulle vara 10 st men eftersom jag är både blind och tydligen även korkad så blev det bara 9 intervaller, eller den 10:e blev ju av men utan någon farthöjning :-)

Annars är det väl, i vanlig ordning, inte så mycket att orda om. Ni får ha en fin torsdag!!

onsdag, mars 03, 2021

Mittvecka

 Japp, framme vid onsdagen. Det är ju rätt så bra jobbat ändå. Känns som om vi är på rätt väg mot helgen!

Var till biltvätten igår. En tvätthall där man själv gör jobbet. Man kunde numera via en app starta igång anläggningen. Man behövde bara regga sig och betala in lite pengar. Dock så gick det inte riktigt ihop i min skalle att det var till någonting med Mat i mottagande namn. Biltvätt - matställe..... Men, men, det gick att tvätta sen i alla fall.... Bilen blev i alla fall mindre skitig :-)

Blev en lite runda igår på lurren. Hur tungt som helst! Det märktes att man varit krasslig... Ikväll är det friidrottsträning med Freddies grupp. Vi skall till Råbyskogen och springa. Får väl försöka hänga med så vi blir två tränare i alla fall.

Annars är det väl inte så mycket att orda om en vanlig onsdag i mars! Ha en fin onsdag!

tisdag, mars 02, 2021

Tuesday

 Jaha, ännu en dag på gång. Hur sov ni? Jag sov bra och dåligt... Stundtals tyckte jag att jag sov riktigt bra. Men sen är det perioder där jag bara somnar och vaknar om vartannat. Tror det i alla fall. Kanske har jag bara drömt det.... Svårt att veta. Men det känns hur som helst som om man skulle kunna tänka sig att knoppa in en liten stund till....

Kom på att det är dags att besikta bilen. Det är sista månaden nu. Kanske borde ta tag i det där och boka in en tid.... Det har ju blivit så jäkla dyrt bara. Det dyker ju upp något brev i lådan lite då och då. Och med alla fina erbjudanden de ger så är det ju minst 450:- som gäller. 550-600 spänn i ordinarie pris. Hur kunde detta bli så jäkla dyrt? Hur många ställen som helst men priset drivs bara upp. Borde inte konkurrensen göra att det blir billigare? Att dom måste hålla ner priset för att få dit kunderna? Känns som om det finns lika många besiktningsställen som gym numera.... Och då är det många.

Nåväl, ha en fin tisdag nu vänner!!

måndag, mars 01, 2021

Hock Cellar

Ja, det här är det närmaste man kommer Hock Cellar nuförtiden.

V9 sportlov

 Japp, dvärgarna går in på sportlov nu. Jag vill oxå ha sportlov. Jag skulle i och för sig vilja ha alla lov som dvärgarna har. Påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. Jag tycker nästan att jag förtjänar det oxå!!

Hur som helst så blir det ju ett litet lov även för mig då dvärgarna inte ska till skolan så slipper jag skjutsa till eller ifrån skolan. Så vi får väl kalla det minilov.

Det kändes som vår i helgen. Eller i alla fall som om våren skulle vara på gång. Till och med jag fattar att det bara var en försmak av vad som komma skall. Och tyvärr så kommer det nog att dyka upp minusgrader och kanske snö både en, två och flera ggr. Men ändå, det kändes jäkligt nice att det ändå kan bli vår någon gång! Kändes ju nästan hopplöst ett ta där när det ständigt var -10 och kallare. 

Ha en fin måndag nu vänner!