måndag, mars 29, 2021

Kortecka!!

 Japp, långfredag på fredag så då är det ledigt! Så max 4 dagars jobb denna vecka. Kanske smyger man iväg vid lurren på torsdag.... vi får se. Att jag sen tagit ledigt nästa tisdag gör ju att det blir 5 lediga dagar. Och att jag tagit ledigt nästa torsdag gör ju att det blir 1+1 arbetsdagar nästa vecka. Känns lagom!!!

Blev 8 km i lördags. Det var tungt och jobbigt. Det blev 16 km igår och det kändes i alla fall bättre än i lördags. Det är märkligt, det har varit så här nästan varje helg ett tag. Tungt springa på lördagen men lite lättare på söndagen. Märkligt! 

Nu ska jag försöka få in 14 km till innan sista mars så har jag klarat en utmaning på Garmin som var att springa 505 km under första kvartalet. 

Igår var vi till Tumbo möbler och tittade efter en soffa. Finns för många soffor att välja på. Vi är fyra pers i familjen med olika viljor.... kan aldrig gå bra. Vi får väl se om vi kommer fram till något resultat....

Sen åkte vi till Slagsta glass när vi ändå var nära Eskilstuna och i regnet räknade vi med att det inte skulle vara några köer heller. Och det var det inte heller. Vi var helt ensamma när vi handlade. Satte oss sen i bilen för att käka glassen. Det kom någon mer bil efter oss som gjorde likadant. Så väldigt coronasäkert måste jag säga :-)






















Nåväl, nu kör vi järnet så att aktieägarna kan få fira en trevlig påsk! Ha en fin dag vänner!!

1 kommentar:

Lasse N sa...

Då slog ni oss i år. Det var nära förra helgen. Kanske blir i morrn. God glass.:-)