fredag, juli 01, 2022

Jaha, fredag

 Det är fredag idag. Det betyder att det är lördag imorgon. Det är så det fungerar. Fredag - Lördag - osv.....

Det är ingen rolig luft nu. Svårt att sova. Varmt och konstigt. Men det blir väl ett rejält ösregn idag som rensar upp skiten, kanske?

Freddie ville jogga lite igår. Jag följde med. Det blev 5 km. Och det är för att om hon springer 5 km så får hon en sportlunch. Och det är ju naturligtvis en morot!! Det var varmt och tungjoggat igår oxå. Men vi fixade det till slut!!

Här är passet:


Senare på kvällen var vi till Arosvallen. Ina ville stöta lite kula. Och båda två kastade lite diskus. Tyvärr så verkar Inas diskus (1 kg) ha försvunnit. Jag misstänker att hon glömde den på Kramfors IP när vi var där senast. Det vore ju synd.... får hoppas att den ligger på Torpet... Kulstötningen gick dock rätt så bra till slut. Hon får/kan ju fortfarande inte köra med ansats. Och ett problem hon haft är att hon vrider om huvudet för snabbt. Ungefär som om hon skall kolla att ingen står i vägen eller se vart hon skall stöta kulan någonstans. Det gör att hon släpper kulan för tidigt och dessutom så tappar hon kraft i och med detta. Men igår så surrade vi lite om det där efter några stötar. Och sen var det som om det klickade till och hon gjorde mer rätt. I och med det så kom hon lite längre, fick bättre höjd och stötte mer i rätt riktning. Hon var helnöjd efter det passet. Nu väntar vi bara in kastskorna vi beställde från Polen under midsommar så kanske hon kan börja stöta med lite ansats oxå! 

Nähä, dags att kavla upp ärmarna och dra igång verksamheten så att aktieägarna inte börjar tvivla på mig.

Ha en fin fredag och en fantastisk helg!!

2 kommentarer:

  1. Tror ingen har mandat att börja tvivla på dig : )

    Trevlig helg när det blir dags!

    //Coachen

    SvaraRadera
  2. Tackar Coach!

    /TB

    SvaraRadera