fredag, juli 08, 2022

Semestern börjar ..... snart!

 Japp, så är det! Det får räcka med 4 timmars jobb idag. Tänker åka iväg till Torpet strax efter lurren för att inte komma fram alltför sent. 

Igår var vi till Eskilstuna och friidrottade. Freddie gjorde sitt första riktiga 1500-meterslopp. 6:23 blev tiden där hon fick springa hela loppet själv då hon var med i 1500 m för Kvinnor. De övriga var äldre och bättre. Men jag tycker i alla fall att hon gjorde det fantastiskt bra! 

Ina stötte kula och satte efterskadanpers i alla fall. Bara 4 cm från sitt pers som hon hade innan skadan. Och varje stöt var bättre än föregående stöt så en positiv trend. Sen skulle hon kasta diskus och där fick hon inte ett enda godkänt kast. De satt i buren allihopa. Diskus är ju inte något jag har någon koll på (än). Men inför sista kastet så var det en tränare/pappa till ett par andra i tävlingen som kom fram och fråga Ina om hon ville ha några tips? Och det ville hon ju ha så klart! Det sista kastet var inte långt ifrån att komma ut på gräset och det såg jäkligt bra ut. Så grymma tips att ta med sig till träningen som hon får se till att köra nu! Hon längtar dessutom efter att få köra med ansats. Och det blir ju först när fysioterapeuten säger ok. Eller som Ina säger, "när kastskorna kommer då ska jag testa med ansats". Hoppas bara knät håller för det!!!

Nåväl, snart dags för semester! Ha en fin helg nu vänner!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar