måndag, juli 04, 2022

Sista veckan

 Nu går vi in i den sista arbetsveckan före semestern. Finns risk för en jobbig vecka då flera personer redan gått på semester och man får liksom hjälpa till lite varstans. Förutom att man skall fixa sitt egna :-)

Det blev en tur till Vallen i lördags. Ina ville stöta kula och Freddie ville testa hur det känns att springa 1500 m. Hon är ju anmäld till det på torsdag. Och det är ju inte så lätt att veta hur snabbt man kan springa utan att vägga. Tror nog hon har möjlighet att ta lite på den tid hon fick i lördags. Men det vet man ju aldrig. Beror ju lite på hur det känns när det väl är dags.

Själv körde jag 5 * 400 m + upp- och nerjogg. Hade tänkt några fler men Ina ville ha lite coachning när hon stötte kula. 

Här är lördagens pass:


På söndagen var det dags för första passet över två mil efter maran för 4 veckor sedan. Sjukt hur långt det ändå är med 2 mil när man inte har sprungit det på länge. Kändes som man sprang i en evighet och redan efter 7 km började man fundera på om man hade motivation nog att få ihop 21 km. Som tur var så hade jag Freddie med mig på cykel! Hon bar vatten och gels och kom med glada tillrop när det som mest behövdes.

Söndagens halvmara:


Jaja, ny vecka och imorgon är det träff med The Thamesen Tour gänget, grymt!!

Ha nu en fin måndag vänner!!

2 kommentarer:

  1. Saknar inbjudan till Touren?

    //Seth Rydell samt "grabbarna"

    SvaraRadera
  2. Haha, behöver Seth en inbjudan? Han dyker väl upp när och var han vill?

    /G. Larsson

    SvaraRadera