onsdag, juni 19, 2019

Sista arbetsdagen före midsommar!

Japp, så är det! Känns helt ok! Måste kanske tom åka hem lite tidigare idag. Eller åka hem när jag har gjort mina 8 timmar. Det skulle betyda att jag kan åka hem 14:40 typ. Jag tänkte åka iväg och handla lite bensin till gräsklipparen i Kramfors. Så slipper jag åka och köpa det när vi kommer dit imorgon. Skönt att bara kunna fylla tanken och börja klippa!!

Igår möttes jag av den tråkiga nyheten att Coachen åkt på diskbråck med efterföljande lång konvalescens. Hur lång den är vet jag inte men det låter ju inget roligt! Lider med dig Coach och hoppas att du repar dig på bästa sätt!! Ang Londonresa så tar vi den när du mår bra igen, då har du ju något att se fram emot! :-)

Igår blev det en repa på cykelbanorna igen. Det blev ca 14 km. Körde först en lugn km (kändes dock inte så lugn). Sen drog jag 5 snabbare km med strax över 5 min/km. Detta följdes av en lugn km och ytterligare 5 km i ca 5:30 min/km. Avslutade sen med 2 snabba km i strax under 5 min/km. Vet inte varför det blev så men det passet växte fram i skallen eftersom jag sprang runt där. Någonting lär det väl att givit i alla fall....

Gårdagens pass ifall någon undrar:

1 kommentar:

Anonym sa...

magnetröntgen på måndag klockan 20,30
vissa jobbar långa dagar

//Coachen