torsdag, juni 27, 2019

Väcktes av klockan

Det är inte ofta det händer men imorse vaknade jag av klockan. Jag brukar nästan alltid vakna före klockan men inte idag. Rätt skönt faktiskt. Igår blev det dessutom en liten tupplur efter jag hämtat Freddie på fritids och innan jag skulle skjutsa henne till gymnastiken. 15 minuters vila, inte helt fel. Om jag är pigg idag? Nä, inte alls faktiskt. Känner mig rätt sliten. Pingisen igår väckte väl några muskler som varit i vila sedan början av februari. Men det var rätt så kul att spela och det kändes inte helt onaturligt att spela. Foppa verkade rätt så stark inför EM.

På kvällen innan Freddie skulle hämtas så tog jag, fru Blogg och Ina ett varv på Rocklunda. 5 km sprang vi, Ina kanske sprang lite mer. Jag skippade klockan och bara joggade lite, först med fru Blogg och sen tänkte jag att jag skulle komma ifatt Ina men det var ju inte det lättaste. När jag kom fram till där vi skulle samlas igen så var hon naturligtvis inte där. Men kom strax springandes från fel håll. Tur det, var lite orolig att hon sprungit vilse bland alla spåren.

I eftermiddag är det gymnastik för Freddie igen. Och för Ina finns möjligheten att hoppa i en höjdtävling som klubben anordnar. Vi får väl se hur hon gör. Kanske har hon träningsvärk från igår. Själv har jag en förhoppning om att springa en vända. Men får väl se hur kroppen känns i eftermiddag......

Ha en fin torsdag!!

Inga kommentarer: