fredag, november 12, 2021

Fredag äntligen

 Ja, lite så känns det ju ibland. Man längtar till fredagen och två dagars ledighet! Det känns välbehövligt efter denna vecka. 

Det är Veteran-SM i friidrott i hallen i helgen så all träning är inställd. Rätt skönt på sätt och vis. :-) Freddie stukade foten förra helgen så det hade nog ändå inte blivit någon träning för henne. Hon tyckte foten kändes lite bättre igår så det går kanske åt rätt håll. Men det är nog inte fel att vila någon dag till ändå. Hon har ju hela livet på sig att träna! Sen har hon möjlighet till tävling nästa lördag i Örebro så dumt att kasta sig över någon träning för tidigt. Däremot är det nog bra att hon rör på sig så att inte foten stelnar till. Så länge inget är brutet sägs det ju vara bra att "hålla igång" lite försiktigt. Promenader kanske?

Nästa fredag så är jag inbjuden till O'learys av friidrottsklubben. Det skall vara något föredrag och sen middagsbuffé. Sen möjlighet till lite lek där, bla finns det pingis :-) Vi får väl se hur mycket lek det blir....

Annars är det väl bara en sak kvar i detta inlägg, det är ju att önska Er en fantastiskt underbar helg!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

blir bra det inför lördagens sammandrag! hehe Arboga på eftermiddagen : )

//Coachen

Lasse N sa...

Trevlig helg. :-)

Anonym sa...

Härligt Coach! Dom slår Ni igen!!!
Kan tyvärr inte komma och titta, är i Örebro på friidrottstävlingar men jag räknar med att ni sätter upp en live-sändning på webben så man kan följa matchen ändå!!!

/TB