torsdag, november 18, 2021

Vilka smällar!!

 Igår så small det till rejält, det var till och med så rutorna skakade. Såg ingenting och tänkte inte mer på det. Sen small det till igen. Och sen igen. Gick ut för att se om man kunde se något. Ytterligare smällar. En granne dök upp som oxå undrade vad som small så. Det kändes lite läskigt. Fru Blogg började kolla på VLT. Men den sajten var nere. Hon ringde polisen. Och då fick hon höra att det var brand i en lastbil på E18 och att det inte var någon fara. Sen kom ju VLT igång igen. Men känslan först när det smällde så jäkla mycket var inte rolig.

Nåväl, nu är det en ny dag igen. Runt nollan idag och med sommardäck på bilen efter att det var lite småregn igår så kändes det onödigt att sätta sig i bilen och åka iväg till jobbet. Det får bli en hemmadag istället. Hög tid att ta tag i däckbytet snart.... är ju så jäkla tråkigt dock. Och jag har fortfarande inte kollat upp om vi behövde två nya däck som jag minns det.

Vi var till Widénska skolan igår och tittade. Fin skola. Vi får väl se vad hon söker. På lördag ska Ina och fru Blogg till ABB-gymnasiet och kolla. Jag och Freddie drar till Örebro för friidrottstävling.

Ha en fin torsdag nu vänner!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå???

På lördag har ju VI två ping pong matcher i Västerås!!!

I vart fall mot Arboga kl 14 kanske du kan???

Hehe

//Coachen

Anonym sa...

Sorry Coach!

Sista grenen börjar 14:50.

Men ni brukar ju klara er minst lika bra utan mig!!!

/TB