måndag, februari 14, 2022

Jaha

 Ny vecka igen då!!! Och idag är det Alla hjärtans dag!! Det betyder att det är en massa "jippon" på jobbet. Läste att det skulle vara rundpingis på jobbet vissa tider. Man har haft möjligheten att boka upp sig för lite provtagningar hos en sjuksyster som skall komma till jobbet. Det kommer vara lunchpromenad för de som vill det. Men jag jobbar hemifrån idag och skippar/missar allt det där. 

Däremot så kommer det även finnas möjlighet till löpning med mig och Jesper efter jobbet. Min gissning just nu är att det blir en löprunda med Jesper och ingen mer... men vem vet.... någon stackare till kanske dyker upp... men jag tror inte det.

Helgen gick fort. Igår körde vi friidrottsträning med Freddies grupp. Det var 1,5 timme som sprang iväg. Shit vad tiden gick fort! På förmiddagen var vi till Åsby trädgård.

Lördagen startade med 16 km lufs. Det gick jäkligt långsamt men det var jobbigt ändå... Det är väl så att man inte är på topp än..... men till sommaren... om man bara får träna på utan avbrott så skall det väl bli bättre!!

Lördagens pass för den som undrar....:

Ha en fantastisk Alla hjärtans dag!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jippon???

För allmänheten ?

Rundpingis men framförallt löpning
känns aktuellt för mig speciellt i backe !

//Coachen som önskar dig och vänner en trevlig Alla Hjärtans Dag

Anonym sa...

Tack detsamma Coach!

Ang jippon så är det bara för anställda. Men om du är sugen på backintervaller så kan jag nog fixa så att du får hänga med. Vi startar 15:45 på parkeringen utanför jobbet (mitt emot Norells trädgård). Välkommen!

/TB