torsdag, februari 17, 2022

Torsdag och det närmar sig helg

 Japp, så är det. Bara två dagar kvar att jobba på. Nu gäller det att lägga in en växel till och se till så att våra favoriter, aktieägarna, får en riktigt trevlig helg!!

På onsdagar så har Freddie både gymnastik och friidrott. Och det samtidigt. Så det blir att välja vilket hon vill göra för dagen. Igår blev det friidrott. På onsdagar kommer det en snubbe som kör sprintträning med barnen. Men det vill ju inte Fredrika köra då det gör att hennes fot gör mer ont än om hon springer lite mindre snabbt (och förmodligen med en annan isättning av foten). Så då vill hon att jag följer med och kör "långdistans" med henne. Men uppvärmning mm kan de ju köra tillsammans med övriga gruppen. 

På samlingen innan uppvärmningen så frågar en annan tränare om det är någon som vill springa lite längre istället för att köra sprint. Ingen säger något så jag får gå in och säga att Freddie skulle springa längre. Då var det några fler som lite försiktigt räckte upp handen och då oxå skulle köra lite längre. Jag sa att jag kunde ta hand om långdistansen.

Efter uppvärmningen så var det då dags att gå till respektive gren. Och då helt plötsligt så är det halva gruppen som skall springa längre. Haha, underbart!! Så det blev nog lite roligare för Freddie oxå att ha några fler som sprang längre. 4 * 400 m följt av 4 * 200 m fick dom köra. Dom slet på bra hela gänget utan att gnälla. Så det var riktigt kul att vara ledare igår!!

Annars är det väl i vanlig ordning inte så mycket att orda om. Ha en fin torsdag!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt TB med sådan feedback som ledare : )

Den har jag aldrig uppfattat själv !

Hahahaha

//Coachen

Anonym sa...

Då måste du ha haft fel uppfattning!

/TB