tisdag, juni 21, 2022

Ett jäkla flängande

 Det har ju varit rätt mycket farande runt i landet den sista månaden. Det började med Kramfors i slutet av maj. Helgen efter var det Stockholm och marathon. Helgen efter det var det konsert i Linköping följt av en arbetsresa till Skövde. Knappt hem därifrån åkte vi en långhelg till Göteborg. Och igår efter jobbet så for jag och tjejerna till Stockholm.... Man börjar bli lite sliten faktiskt.

Anledningen till Stockholmsresan igår var att det, eventuellt, kunde finnas ett par kastskor i Inas storlek. Och det låter ju lite märkligt att vi åker till Stockholm en måndagkväll för att prova kastskor. Men grejen är den att det är i stort sett omöjligt att hitta kastskor på marknaden nu. En stor försäljare var på Världsungdomsspelen i Göteborg och sålde skor. Men kastskor i Inas storlek fanns inte. Han gissade att det var ca 8 månaders väntan på att det skulle komma hem nytt. Så när jag igår hittade ett par skor, som hon provat ett par för små av i Göteborg, så var det bara att åka och testa. Det var Runner´s store som hade dessa. Och jag och Freddie hade ändå tänkt åka dit någon gång här i närtid så när detta tillfälle dök upp så åkte vi.

Tyvärr så fanns det en storlek som saknades och det är förmodligen den Ina skall ha. Den mindre är lite för små och den större är för stor. Så den storleken som saknades är nog den som kommer passa. Han i butiken sa att det var samma storlek som Fanny Roos har och att hon förmodligen köpt upp alla paren.... Vem vet.....?

Freddie fick i alla fall hitta ett par skor som hon kan ha när hon är ute och nöter asfalt med mig (eller själv). Så det var ju inte en helt bortkastad resa.

Nåväl, ha en fin dag nu vänner!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför inte ta kontakt med Fanny Roos?

//Läktarcoachen

Anonym sa...

Det var precis det Ina sa när vi gick ut från butiken :-)

En annan idé är ju att konstapeln tar tag i det här problemet, då vet vi att det blir löst!!!

/TB

Lasse N sa...

Verkar svårt att få tag på det mesta nuförtin.