fredag, juni 10, 2022

Fredag och snart helg!

 Det är rätt ok att ha icke femdagarsveckor! Så nu är det snart helg! Imorgon är det Mälarenergi Statslopp. Jag springer 10 km. Jag och tjejerna där hemma har ett lag, Newflowers, så vi kommer få en fikapåse efter utfört jobb. Nu tror jag i och för sig att Fru Blogg inte kan vara med då hon knappt kan gå på ena foten. Men fika borde hon väl kunna göra ändå!!! 

Förmodligen kommer jag lufsa runt tillsammans med Jesper. Och jag har ju ändå inget tempo i kroppen för att kunna göra någon tid att skriva hem om så det passar nog mig rätt så bra. Vill dock försöka, senare i sommar, att komma under 50 minuter på milen. Jag har helt givit upp om sub 45 min. Men nu när man är över 50 så kan väl under 50 min vara en lämplig utmaning!!

På söndag drar jag och Lalle till Linköping för konsert med Judas Priest. Vi sover över där tills på måndagen så det blir en ledig dag på måndag. 

Sen på tisdag så drar jag med morgontåget till Skövde. Måste kolla upp lite grejer kring den nya Linan som är under uppbyggnad där. Åker bil hem med de som åkte dit redan på måndagen. Sen blir det jobb ons-tors innan vi på torsdag eftermiddag åker ner till Göteborg och Världsungdomsspelen. Så det blir 3 dagar på Nya Ullevi och strax utanför (tror vissa grenar går utanför). 

Sen är vi framme vid midsommarveckan och då är det ju oxå bara 4 arbetsdagar. Det är nästan så det börjar kännas lite stressigt inför semestern.....

Ha en fin helg nu vänner!!

3 kommentarer:

  1. Vi kanske ska åka över till London en sväng och vila upp oss?

    Eller planera något?

    //Ha en bra dag/helg

    //Coachen

    SvaraRadera
  2. Ja!!!!! Klart att vi ska!!!

    Planera först, åka sen!!!

    Jag skulle kunna tänka mig en tidig resa efter sommaren.....

    Slutet av augusti eller september....

    Spelschemat släpps nästa torsdag!!!

    /TB

    SvaraRadera
  3. Ajaj!

    En ledig dag innebär inte att man slipper the commitment :(

    Dvs bloggen!

    Sitter och väntar nu !

    Anar att det brusar i dina öron efter konserten igår men...

    //Coachen

    SvaraRadera