måndag, oktober 10, 2022

Hur snabbt får en helg passera?

 Sjukt vad snabbt den här helgen gick! Fredag eftermiddag - måndag morgon. Helgen gick lika snabbt som du läste meningen innan.... Jag var till hallen i fredags eftermiddag med Freddie och en kompis till henne. De ville hoppa höjd. Så jag gjorde ett pass för dom. Sen fick de avsluta med 5*200 med 1 min vila och sen 5 ggr 100 med joggvila.

Igår var vi återigen till hallen. Det var ju vanlig träning. Och jag körde höjd. I övrigt var det kula och starter. Tiden går så himla fort på träningarna. De delas in i 3 grupper och dryga 20-25 minuter på varje station och uppvärming och avslutning. 1,5 timme flyger iväg. Men på sätt och vis så är det ju bra. Det betyder ju att det är rätt så kul ändå.

Jag var hem till mamma igår en sväng. Klippte gräset för sista gången i år. Räfsa lite löv. Tog ner några lampor som skulle rengöras. Passade på att byta några trasiga ljuskällor. Och så hade jag tänkt att skruva fast en gardinstång som satt lite löst. Det visade sig att den satt inte alls och det behövs ny plugg för den som satt där hade gått sönder. Och jag hade inga glasögon med mig så jag kunde inte göra så mycket mer just där och då. Jag måste dit igen och ta med mig lite prylar.

Men nu är det ny vecka och dags att se till att aktieägarna även nästa helg kan sova bättre än de som drar in stålarna åt dem.... 

Ha en fin dag!!

2 kommentarer: