måndag, oktober 17, 2022

Jaha, måndag igen då...

 Det känns som en väldigt kort helg. Var ut och sprang med Jesper en mil i lördagsmorse. Sen var vi iväg till Åsby trädgård. På eftermiddagen somnade jag en stund. Sov säkert bort en timme. 

Här är passet (som var långsamt men ändå med hög puls):


Kollade sen på VIK's match mot Djurgården på TV. 0-0 men allt annat än tråkig. Djurgården var bättre och vann rättvist efter straffar. Man såg skillnaden i det offensiva spelet. Där VIK kändes ensamma i anfall och mest skickad in pucken i zon för att sen jaga efter. Djurgården kom samlade i anfallen och det var bara en toppinsats av juniormålvakten som gjorde att man fick en pinne med sig.

På söndagen var det VF-cupen på förmiddagen. Hann byta en glödlampa hos mamma på vägen dit. Freddie persade i höjd (som hon varken ville tävla eller träna i höjd under flera år). Sen var det även 60 m där hon oxå persade. Kul efter hennes vecka i sjuksängen.

På eftermiddagen somnade jag återigen och sov över en timme. Vet inte varför jag är så jäkla trött. Är trött även idag så skulle behöva sova en stund efter lurren även idag tror jag.... 

Ha en fn dag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar