fredag, december 30, 2022

Freitag

 Årets sista fredag står för dörren. Jag är ledig från jobbet. Jag ska/skulle skjutsa Ina till Uppsala idag. Men vi får se hur det blir med det. Jag vaknade upp med huvudvärk, halsont och snorig som en liten pajas. Inte alls kul! Har tagit tabletter nu och hoppas på snabb bättring.  Jag hoppas verkligen att mamma slipper det här då jag har sovit där de senaste nätterna fram till igår. 

Det verkar hur som helst bli midsommarväder lagom till nyår. Regnigt och 6 grader varmt typ.... Läge att dra igång grillen då kanske.... 

Man har i alla fall gjort sin sista arbetsdag för året. Nu ser vi fram emot ett nytt härligt år! Jag hoppas att vi alla håller oss friska och att vi slipper alla dessa varningar om Covid som stiger i tid och otid. Jag hoppas att man kan komma igång med träningen igen, att Inas knä läker bra och att hon kan börja träna som hon vill. Och att Freddies baksida lår blir bra så att hon kan börja springa igen.

Nåväl, en dag i taget! Om ni inte läser här imorgon så önskar jag Er ett Gott slut och ett fantastiskt Gott Nytt År!!

torsdag, december 29, 2022

75 % lönelyft!!

 Ja, det var vad kommunalrådet i Trelleborg skulle få. Nu har det dock varit protester mot detta och hen får "BARA" 25% i lönelyft. Personen sade att hen varit felavlönad tidigare med tanke på allt ansvar.

Jag säger bara, "Välkommen i gänget!"

Vem f*n känner inte så? Felavlönad trots allt man gör.... Nä, den största löneökningen man själv fått var ca 10 %. Det var när jag började på jobbet. Vi gick in på 10500:- i månaden. Men efter några månader så höjdes ingångslönen till magiska 11500:-. Det var tider det!!!

Årets sista

 Japp, så är det! Idag är det årets sista arbetsdag!! Och snart är det nytt år och allting kommer bli så himla bra!! 

Det gick bra att hämta ut bäddmadrassen igår. Dock så hann jag inte innan jobbet så jag gjorde det när jag var på väg hem från jobbet. Det var tydligt uppmärkt vart man skulle. Men det visste jag ju redan då Coach beskrivit vart man skulle ta vägen.

Kollade en halvlek på Shitty igår. Strax före paus stod det 0-0 och då tänkte jag att man kanske skulle lägga ett bet på Shitty. Oddset kanske kommit upp mot 1,40 ggr degen. Och visst hade det gjort det. Men jag hann aldrig lägga något spel, Shitty gjorde mål och snabbt var oddset under 1,1 ggr pengarna och då var det inte intressant längre. 

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Ha en fantastisk torsdag!!

onsdag, december 28, 2022

Mittvecka redan!!

 Ja, idag är det onsdag. Och i morgon är det årets sista arbetsdag!! Det är ju fantastiskt!

Jag beställde en ny bäddmadrass till Mamma igår. Den inhandlades på Mio. Och idag kan jag således åka dit och hämta den. Och då läser jag att man kan hämta den redan från kl 08:00. Har de en varuutlämning som öppnar tidigare än vad butiken gör? Och vart ligger den? Borde ju vara uppmärkt på ett bra sätt men det vet man ju aldrig. Fömodligen kommer jag ändå inte hinna hämta den innan jag måste vara på jobbet men ändå, man blir ju nyfiken. Och skulle man hinna dit innan jobb så lär det ju inte vara så mycket folk i rörelse vilket jag tycker är bra!

Jaja, det kanske inte var så roligt för Er att läsa. Men varför skulle det helt plötsligt bli kul läsning här?

Ha en fin onsdag!!

Grattis på 9-årsdagen!

 Idag fyller världens finaste vovve 9 år. Hon är även en flitig besökare här på bloggen!

Grattis Jenna! Ha en fantastisk dag!



tisdag, december 27, 2022

Snabba dagar

 Julen är nu överstökad, nu går vi mot nytt år! Eller kanske nytt hår i de bästa av världar.... Fast är rätt nöjd över att inte ha nå hår. Slipper springa till frissan och bränna pengar.

Det blir tre arbetsdagar denna vecka, dvs så är det bara tre arbetsdagar kvar detta år. Sen kommer ett nytt år med ca 225 nya friska dagar att försöka få aktieägarna smånöjda i alla fall.

Verkar ha kommit lite snö i natt. Det var ju synd... eller det beror på hur man ser det. Det blir ju lite ljusare. Men risken är ju att det töar och så blir det kallt och så fryser det och så blir det halt. Känns det igen? Igår var det tokhalt ute. Skulle ner till affen men det kändes som om man gick dit med livet som insats....

Jaja, dags att ge allt nu. Ha en fin tisdag nu vänner!!!

fredag, december 23, 2022

God Jul nu alla vänner! Ha en fantastisk Jul och passa på att vila upp Er ordentligt så att Ni orkar med Bloggen även efter Jul!!



Fredag!!

 Då är vi framme vi veckans sista arbetsdag. Jag skulle varit ledig idag men passar på att jobba lite hemifrån. Kanske man kan få det man tänkt göra hela veckan gjort! Inte bli störd av allt och alla.

När jag tittat ut ser det ut som om det kommit några flingor snö i natt. Det verkar inte vara överdrivet mycket men ändå lite grann. Vi får väl se om det får ligga kvar eller inte. Det verkar ju i alla fall vara någon minusgrad ute så det lär väl ligga kvar då gissar jag....

I natt sov jag rätt så skapligt. Det är ju bra. Skulle vara skönt med några fler såna här nätter. Och inte att man behövde gå upp. Utan att man fick vakna av sig själv. 

Ha nu en rikitgit fin fredag!!!

torsdag, december 22, 2022

1,5 mille

 Ja, ca 1,5 miljoner kronor får ekonomidirren i Västerås för att han blir utköpt. Detta sker mindre än två år efter att den förre dirren blev utköpt. Men 1,5 millar på 16 månaders arbete är ca 93 tusen i måndaden extra kan man säga. Och då lär han ju inte jobbat gratis under den tiden heller.... 

Det är ju bara att gratta dirren! Jag undrar nu bara hur jag kan få det där jobbet och kunna bli utköpt om 1,5 år.... Sen kan jag ju tycka att den som anställer och köper ut dessa dirrar borde få någon form av bestraffning... Kanske skulle få betala en del av kalaset kanske.... Men personen i fråga får väl löneförhöjning för att hen visar sån handlingskraft... 

Jaja, 1,5 miljoner hade man väl kunnat använda bättre kan jag tycka. Det finns väl behov av fler lärare närvarande i skolorna kanske. Eller i vården... eller vart f*n som helst.....

Var bara tvungen.... sorry....

Bättre sent än aldrig?

 Eller är det hellre aldrig än sent? Hur som helst så kommer dagens korta här.

Sen till jobbet, hann inte blogga, inser att jag prioriterat helt fel saker när jag väl kom till jobbet. Borde ha bloggat. Gör det nu istället! Har inget att skriva. Men skriver ändå. För jag gör som jag vill!1 :-)

Jaja, ha en fin dag och Ni läser detta!!!

onsdag, december 21, 2022

Mittvecka

 Inleder dagen utanför lasarettet. Ina är på sjukgymnastik. Eller jag vet inte hur mycket gymnastik det blir men hon är hos sin sjukgymnast. Och förmodligen heter det inte sjukgymnast längre, det har säkert ett annat namn. Men jag är gammal och har svårt att lära mig något nytt. Så för mig är det sjukgymnast.

Det var en stressig dag på jobbet igår. Våran IT-nisse är på semester och då åker jag på en massa jobb. Vi har en skrivare ute i supermarket som klipper etiketten fel. Det spelade ingen roll hur många gånger jag körde sensor adjust för att den skulle lära sig känna av mellanrummen mellan etiketterna som skrivs ut på denna skrivare.... Men så kom jag ihåg att IT-nissen sagt att de skrivare av samma sort som vi skickat iväg på reparation var tillbaka. Grymt, bara att hämta en av dessa och byta ut, tänkte jag. Men ack så fel jag hade. När jag bytt ut den, var även tvungen att springa och hämta nya färgpatroner, så kommer det upp exakt samma fel som innan den var iväg på reparation. På pappret från firman som gjort det hela så står det att man bytt ut både det ena och det andra på den och testats ok. 

Jaja, det finns ju en till skrivare som kommit tillbaka hem. Bara att gå iväg och hämta den och byta ut osv..... Den hade ett annat fel när den lämnade oss. Och detaljer var bytta även på denna. Så när jag drar igång den och ska testa så är det exakt samma problem som innan den var iväg.... Orka!!

Så vad hade jag att göra nu mer än att sätta tillbaka den ursprungliga skrivaren. Det kom ju i alla fall ut något om än inte så vackert.... Sagt och gjort, bytte tillbaka och testade och helt plötsligt funkar den fint! Den klipper på rätt ställe och jag testar ett gäng bara för att se att det inte bara var slumpen. Men det bara går som en dröm! Kul men frustrerande!!

Och detta var inte den enda skrivaren som strulade igår. Jag var ut på två till som inte ville vara med. Men det vill de nu! Kungen levererar!

Jaja, idag finns det nya utmaningar och jag kan inte vänta på att få kliva in på jobbet och göra underverk!!

Ha en fin onsdag vänner!!

tisdag, december 20, 2022

Först på kontoret

 Och det är ju inte så svårt att vara när man på lätta ben dansar in kl 05:40. Ok, allt i förra meningen kanske inte var sant. Men 05:40 var sant!

Som Ni förstår så är jag tillbaka på jobbet, yippie!!! Vilken lycka osv.... Jag och Fru Blogg var iväg och vaccinerade oss igår. Fjärde dosen mot covid. Jag vet inte om det var därför men jag sov jäkligt dåligt i natt. Men det är klart höger arm är ju lite öm och det gick ju inte att vända och vrida på sig som man ville utan att den gjorde sig påminnd.

Hur som helst, 3 arbetsdagar kvar innan Jul. Imorgon skall Ina till sjukgymnasten och på torsdag är det Freddies tur att bege sig till Fysioterapeuten. Ina har fortfarande ont i sitt nyopererade knä. Men Freddie tycker att hennes baksida lår är bättre. Hon kör sina övningar och tycker att hon kan sträcka benet mer än tidigare utan smärta. Så det kanske går åt rätt håll! Hoppas det!!

Ha en fin tisdag nu vänner!!!

måndag, december 19, 2022

Ny vecka igen

 Och nu är vi inne i självaste julveckan. Har Ni någon Julkänsla? Jag har det tyvärr inte alls. Men det kanske kommer. Det är ju ingen bra arbetstagarjul i år. Röda dagar på helger är ju totalt bortkastat!! Jag kommer ta 3 lediga dagar. Varje dag före helg. Om jag tänkt till lite så hade det kanske varit smartare att ta 4 dagar mellan Jul och Nyår. Då hade man fått en längre ledighet. Men nu blir det lite längre helger istället. Kanske blir bra det oxå.

Jag har varit sjuk i helgen. Halsont och huvudvärk framförallt i lördags. Så jag jobbar hemifrån idag för att ha den där symtomfria dagen man skall ha innan man åker tillbaka till jobbet.

Inte mycket mer att orda om. Ha en fantastisk måndag!!

fredag, december 16, 2022

Fredag

 Och det är väl det mest positiva i det här inlägget....

Vaknade i natt av att jag hade ont i huvudet. Förr i tiden fick man ont i huvudet under dagen och sen sov man bort det under natten. Nu är det andra gången som jag vaknar med huvudvärk. Kanske är det springandet med tabletter hela natten som gör det? Men även halsen gör ont så det kan ju ha med det att göra. Freddie har ju varit hemma halva veckan med halsont så kanske inte så konstigt om jag oxå åker på det.

Ska i alla fall försöka jobba. Om inte hela dagen så i alla fall så länge jag orkar. Flexkontot är ju inte direkt välfyllt så det gäller att hålla i de timmar som är kvar på det. Kommer behövas nästa vecka när det är sjukgymnastbesök för både Freddie och Ina. Och mamma skall till tandläkaren. 

Men hur som helst, Ni får ha en fantastisk helg!!!

torsdag, december 15, 2022

Småkyligt!

 Vaknar upp till -15 typ. Det är väl lite för kallt för att vara skönt..... Det verkade inte blåsa i alla fall så det är ju positivt. Annars hade det nog varit oliiiidligt....

Det blev ännu en natt med avbrott för att hjälpa Ina med tabletterna. Jag börjar nästan se fram emot att hon ska slippa dessa tabletter. Både för hennes och min skull. Det blir ju win-win när hon blir av med smärtan från knät.

Igår haltade hon upp på övervåningen med kryckorna. Var sen helt slut. Det slutade med att hon fick sova i bäddsoffan i natt. Det var ju i och för sig bra för mig för då slapp jag ju i alla fall springa i trappan.

Bilen kom hem igår efter servicen. Helt otroligt! Den har ju brukat bli kvar där på Bilia efter servicen. Men igår slapp vi det. Det skulle varit kamremsbyte igår men eftersom den byttes vid en annan reparation 2021 så behövdes inte det göras. Det var ju skönt. Men frambromsarna behövde bytas. Klossarna alltså. Eller vad det nu heter....

Sen blev det hem till mamma för lite snöskottning. Det var ju väldigt lätt snö så det var ju i alla fall inte så jobbigt. Och jag föredrar att skotta när det är så än när skyffeln håller på att vika sig av snöns tyngd.

Nä, dags att gå ut i verkligheten och göra lite förändringar på en förpackningsetikett. Jäkligt viktigt att det inte ändras mitt i en order tydligen.... Inte helt enkelt om man vill ha en produktion som löper på utan avbrott... Där olika order kan komma ut till packen samtidigt... Men jag har en plan!!!

Ha en fin dag nu vänner! Och kom ihåg att hålla Er varma!!

onsdag, december 14, 2022

Snö

 Oj vad det har snöat och fortfarande snöar. Typiskt när man skall lämna in bilen på service. Nu är den i alla fall på plats och nu är det bara att hålla tummarna att det inte blir fööör dyrt! Men jag har inga större förhoppningar...

Annars så är det underbara nätter nu. 22:30, 00:00 och 04:30 skulle Ina ha tabletter. 05:30 skulle jag upp. Fru Blogg tyckte att Ina själv skulle ta ansvar för sitt tablettintag. Jag vill inte riskera att hon inte missar (då det står att det är viktigt att hålla dessa tider de första 3 dagarna). Så jag tog pucken och levererade tabletter hela natten. Svårt att somna om när man varit uppe och gått omkring, tänt lampor och blivit halvpigg. Men det är inte mig det är synd om, det är ju stackars lilla Ina. Hon är hemma från skolan idag oxå. 

Även Freddie är hemma, men hon är förkyld. Så jag gissar att jag får åka hem och fixa lurre till gänget. Annars lär det väl inte bli något!!! Nu väntar man ju bara på att Lag Peja Lindholm skall ringa och fråga om jag vill ha en plats i deras curlinglag..... Jag är ju både en sopa och kan curla!!! :-)

Det skulle vara kul att få höra lite från Coachen om hur det går för hans VBTK i tvåan. Har Coachen hoppat in i laget själv än?

Ha en fin dag nu vänner!

tisdag, december 13, 2022

Ny dag osv...

 Det blev en tuff dag för Ina igår. Operationen gick bra men hon har det väldigt svårt vid uppvakningen. Det snurrar bara och hon mår illa. Har det jäkligt jobbigt! Så vi var kvar ganska länge där på sjukhuset i Köping. Operationen var på förmiddagen. Vid 12-tiden så var det dags för uppvakning och klockan var nog närmare 17 innan vi satte oss i bilen. Hon käkade och somna nästan direkt vid hemkomst. Och sen var det dags för alvedon 22:30. Och nästa kur var vid 04:30. Så det är inte bara för Ina det är kämpigt... Men naturligtvis mest för Ina.

Det som gjordes på operationen var att sy fast menisken igen och sen tighta upp korsbanden. Läkaren tycker hon är överrörlig. Vilket hon är och fått höra i alla år. Hon får ju t ex inte längre vara med när de kör rörlighet på Widénskas friidrottsträningar. Hon får köra lite styrka då istället. 

Nu får vi hoppas att hon slipper några mer operationer men läkaren snacka om att det finns en litet ligament eller dyl som sitter vid insidan på knät som kanske skulle behöva tightas till oxå. Eftersom vi inte pratat om detta innan operationen så gjordes inte detta igår. Och förhoppningsvis så kommer det inte behövas, håller alla mina två tummar för det.

Hon får vara hemma idag oxå från skolan. Känns som om hon behöver vila upp sig lite. Så jag kör en dag hemifrån så jag kan hjälpa till med mat och annat.

Ha en fin dag nu vänner!!

måndag, december 12, 2022

Operation

Snart drar vi till Köping och lasarettet där. Ina skall opereras idag. Hon är naturligtvis nervös. Det är jag oxå men säg inget till någon om det. Hoppas verkligen att det går bra!

Det får bli allt för idag. Ha en fin måndag nu vänner!

fredag, december 09, 2022

Fredag

 Ja, äntligen fredag!!! Idag skulle jag ha spelat pingis på lurren. Men Foppa är småskadad och vilar istället inför helgens sammandrag, helt rätt gjort!! Pingishallen lär väl stå kvar om någon vecka oxå!!

Så vad ska jag då hitta på idag? Om pingisen uteblir.... ska man sluta lite tidigare idag och dra iväg och springa lite? Har ju bara fått till ett pass den här veckan. Och det var det lugna korta passet i onsdags.

Möjligheterna är oändliga! Har hur som helst ingen större lust att vara kvar på jobbet i alla fall.... Jag har ju dessutom ingen lurre med mig så jag måste ju iväg i vilket fall. Så då kan jag ju lika gärna dra hem sen. Då är man ju redo för spring lite fortare än om man först skall ta sig härifrån.

Hur som helst, ha en fin fredag och en fantastisk helg!!

torsdag, december 08, 2022

Det närmar sig helg!

 Igår blev det en lunchjogg. Vi hade med oss en ny person på rundan igår. Hon ville bara springa ca 3 km. Så vi tog en sväng först på ca 3 km och sen körde jag och Jesper ytterligare ca 2 kilometer. Det var rätt kyligt men ändå rätt fint. Och när man väl sprang i solen så var det ganska skönt.

På kvällen var jag med Ina till kastträningen. Man ser verkligen på Ina att hon tar in allt tränaren säger och man ser när hon själv känner att det där var nog ganska så bra utfört. Och hon avslutade träningen med en riktigt fin stöt. 

Tyvärr så var det hennes sista kastträning på ett bra tag :-(  På måndag ska hon opereras igen. Jag vet inte hur länge hon måste rehabba innan hon kan börja stöta och kasta igen. Men det gör väldigt ont i mig att hon inte kan få fortsätta med det hon tycker är kul. Vi får hoppas att hon orkar ta sig tillbaka igen.

Nähä, dags att jobba! Ha en fin torsdag i kylan!


onsdag, december 07, 2022

Sov längre än vanligt

 Ja, jag vaknade först 05:25. Helt otroligt! Men är jag piggare.... tveksamt....

Det är lite småkyligt ute om någon missat det. Riktigt kallt skulle man oxå kunna säga. Inte alls skönt är oxå något som passar in idag. Vilken tur då att vi har Control Joggarna idag. Ser verkligen fram emot att dra på mig mina tights och sticka ut och jogga lite!

Annars är det inte så mycket att orda om. Jag ska väl försöka få någonting gjort här på bygget. Se till att de berömda aktieägarna kan hålla sig varma i kylan.

Ha en fin torsdag!




tisdag, december 06, 2022

Gymmet!

 Igår följde jag med Ina till gymmet. Jag gick i ett svagt ögonblick med på att åka till gymmet med Ina igår. Men det var en kamp att komma iväg. Jag hoppades in i det sista på att hon skulle säga att vi inte skulle åka. Men hon var fast besluten på att vi skulle dit. Så vi åkte dit strax efter 19. Jag hängde bara med på och körde det Ina körde. Och igår var det inga benövningar utan mest för armar och överkropp. Det känns att man gjorde något igår. Det lär väl kanske bli än värre imorgon. Vi får väl se. 

Jag vaknade 02:45 i natt. Och sen kunde jag aldrig somna om igen. Men då kunde man ju åka till jobbet tidigt idag. Det passar ju bra att få in några timmar på morgonen eftersom jag skall först med mamma till lasarettet och sen med Freddie till naprapaten. Så det är fullt upp på annat håll efter lurren.

Sen hoppas jag att jag skall orka ta mig ut och lufsa lite i kylan ikväll. Den här kylan gör ju att dörrtröskeln växer något. Det krävs ett större kliv ut nu än på sommaren. Det är ju så jäkla kallt. Men man vet ju att efter någon kilometer så känns det inte så kallt längre. Bara man inte stannar... :-)

Ha en fin tisdag nu vänner!!

Ett fantastiskt minne fr 2015!

 En utflykt till Anchor and (No) Hope! Det är ju nästan så att man längtar tillbaka lite dit! Särskilt nu när man vet att de blivit en Gastro Pub! 









måndag, december 05, 2022

En vit måndag

 Idag så vaknar man upp till en lite ljusare framtid. Nä, inte framtid men det var liite ljusare ute när det hade kommit lite snö. Framförallt märktes det när man körde bil och träden runt om "lyste" upp. Eller de lyste väl inte upp men det reflexerade ljuset på ett fint sätt.

I lördags så åkte jag och Ina till Linköping. Natten mot lördagen hade jag grym huvudvärk och var tveksam till att åka. Men vi drog iväg i alla fall. Vi började med att åka till Ljungsbro för ett besök i Cloettabutiken. Det blev lite godis inköpt men det var ju inte direkt nå billigare. Lite billigare på vissa saker men inte något revolutionerande direkt. 

Sen drog vi till Linköping och friidrottshallen. Vi var där i väldigt god tid. Vi tänkte att de skulle ha någon form av cafeteria med någon typ av mat. Men det var bara varmkorv för 20:- styck. Så vi drog iväg till Donken. Och jag brukar inte vara så förtjust i Donken men här var det bra. Det var nog för att det var fräscht. Inte en massa skräp som stod överallt. Det var två pers som bara gick runt och höll ordning. Och maten var oxå bättre än vanligt. Sveriges bästa Donk?

Tillbaka i hallen så var det lite uppvärmning innan det var dags att stöta. Hon kände ett sånt bra flyt i instötningen. Och fick väl då en förhoppning om ett pers. Men hon blev lite nervös och kom inte riktigt upp i pers. Och hon har tränat för lite rotation för att våga köra det på tävling. Kulan kan hamna lite varstans än så länge vid rotation. Hon blev tvåa i klassen och fick i alla fall ställa sig på pallen innan vi åkte hem.

På söndagen gick jag ut och sprang en sväng. Det blev 13 km i lite bakhalt underlag. Vackert så ändå! Vi får väl se när nästa pass blir.




fredag, december 02, 2022

Fredag ändå

 Den här veckan har gått rätt så fort. Det är hela tiden mycket att göra på jobbet och jag har svårt att säga nej när någon behöver/vill ha hjälp. Så då sitter man själv med andan i halsen och försöker göra alla nöjda och glada.... till vilken nytta? Jo, aktieägarnas så klart! Så det är ju bara bra att jag verkligen bjuder till och jobbar hårt. Då kommer ju våra kära ägare att få en relativt bra jul. Och det är ju verkligen något man unnar dem.

Annars inte så mycket att orda om. Ska till Linköping imorgon. Det är ju en bit dit. Men vi får hoppas att vägarna håller sig torra och fina. Och att Ina tycker det är kul att stöta kula. 

Nästa vecka är det julfest på jobbet. Jag har inte anmält mig. Jag orkade inte det helt enkelt. Jag var så jäkla slutkörd förra veckan när detta skulle göras att jag inte orkade gå iväg och fylla i lappen. Jag hann inte heller för den delen....  Men vad är väl en fest på Stadshuset? 

Ha en fin helg nu vänner!!

torsdag, december 01, 2022

Ny månad

 Då drar vi igång årets sista månad. Eller som en del säger, årets sista kapitel. Men jag föredrar nog det första, årets sista månad. För det är ju exakt det som det är! Efter årets sista månad börjar nåsta års första månad, det är liksom så det funkar!!

Det blev lunchjogg med Control Joggarna igår. Vi körde 8-kilometersrundan bort och förbi ICA-lagret och sen över til andra sidan järnvägen vid Skälby och tillbaka mot och sen över Hammarbyrampen. Igår tycker jag nog det gick lite snabbt för mig. Kanske för att jag sprang i tisdags oxå. Men det är som vi säger i Control Joggarna, känns det lätt så får man prata mer och tvärtom.


Idag ska jag nog försöka få tag i någon som kan kolla på Freddies baksida lår. Det vill ju liksom "aldrig" ge med sig. Och hon är inte så glad över att inte få träna.

Ina var och tränade med kastgruppen igår. Så hon fortsatte träna på olika drillar för rotationstekniken. Kul att hon har en tränare där som verkligen kan hjälpa till! 

Annars intet nytt. Ha en fin torsdag och en fantastisk sista månad på året!!