tisdag, december 13, 2022

Ny dag osv...

 Det blev en tuff dag för Ina igår. Operationen gick bra men hon har det väldigt svårt vid uppvakningen. Det snurrar bara och hon mår illa. Har det jäkligt jobbigt! Så vi var kvar ganska länge där på sjukhuset i Köping. Operationen var på förmiddagen. Vid 12-tiden så var det dags för uppvakning och klockan var nog närmare 17 innan vi satte oss i bilen. Hon käkade och somna nästan direkt vid hemkomst. Och sen var det dags för alvedon 22:30. Och nästa kur var vid 04:30. Så det är inte bara för Ina det är kämpigt... Men naturligtvis mest för Ina.

Det som gjordes på operationen var att sy fast menisken igen och sen tighta upp korsbanden. Läkaren tycker hon är överrörlig. Vilket hon är och fått höra i alla år. Hon får ju t ex inte längre vara med när de kör rörlighet på Widénskas friidrottsträningar. Hon får köra lite styrka då istället. 

Nu får vi hoppas att hon slipper några mer operationer men läkaren snacka om att det finns en litet ligament eller dyl som sitter vid insidan på knät som kanske skulle behöva tightas till oxå. Eftersom vi inte pratat om detta innan operationen så gjordes inte detta igår. Och förhoppningsvis så kommer det inte behövas, håller alla mina två tummar för det.

Hon får vara hemma idag oxå från skolan. Känns som om hon behöver vila upp sig lite. Så jag kör en dag hemifrån så jag kan hjälpa till med mat och annat.

Ha en fin dag nu vänner!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lasagne eller fish and chips på Lurren idag?

Fråga Lalle ?

//Kocken

Anonym sa...

O vad gott det lät!!! Kan man ta en av varje? Eller måste jag fråga Lalle först?

/Hungrig TB