tisdag, december 06, 2022

Gymmet!

 Igår följde jag med Ina till gymmet. Jag gick i ett svagt ögonblick med på att åka till gymmet med Ina igår. Men det var en kamp att komma iväg. Jag hoppades in i det sista på att hon skulle säga att vi inte skulle åka. Men hon var fast besluten på att vi skulle dit. Så vi åkte dit strax efter 19. Jag hängde bara med på och körde det Ina körde. Och igår var det inga benövningar utan mest för armar och överkropp. Det känns att man gjorde något igår. Det lär väl kanske bli än värre imorgon. Vi får väl se. 

Jag vaknade 02:45 i natt. Och sen kunde jag aldrig somna om igen. Men då kunde man ju åka till jobbet tidigt idag. Det passar ju bra att få in några timmar på morgonen eftersom jag skall först med mamma till lasarettet och sen med Freddie till naprapaten. Så det är fullt upp på annat håll efter lurren.

Sen hoppas jag att jag skall orka ta mig ut och lufsa lite i kylan ikväll. Den här kylan gör ju att dörrtröskeln växer något. Det krävs ett större kliv ut nu än på sommaren. Det är ju så jäkla kallt. Men man vet ju att efter någon kilometer så känns det inte så kallt längre. Bara man inte stannar... :-)

Ha en fin tisdag nu vänner!!

Inga kommentarer: