torsdag, maj 30, 2024

Härlig årstid

 Det är ju rätt sjysst att bara dra på sig shorts och tisha och dra iväg till jobbet. Inga jackor, mössor och vantar. Bara dra på skorna och gå iväg. Blommorna blommar och fåglarna kvittrar! Synd bara att man måste till jobbet... :-)

Igår var vi en sväng till ABB-joggen. Jenna är ju helt galen i ABB-joggen. Så fort man säger att vi skall dit så blir hon uppspelt och börjar skälla och säga att vi skall åka iväg på en gång! Jag vet inte vad det är som är så kul just med ABB-joggen. Men är väl kul att gå i skogen kanske.

Det skall fortfarande bli 26-27 grader på lördag. Riktigt skönt att slippa frysa under loppet! Det gäller bara att fylla på med vätskor, gels och lite frukt så skall det nog gå bra. Försöka springa i skugga så mycket som möjligt och kanske till och med springa igenom de där duscharna som brukar finnas.

För nu är det ju rätt nära start!! Vi åker ju till Stockholm för nummerlappshämtning och expo. Ja, just det, pastapartyt lär man ju gå på oxå. Man har ju ändå betalat för det indirekt.

Nä, ha en fin torsdag nu vänner!!

Inga kommentarer: