måndag, januari 30, 2012

Fyra arbetsdagar

Måndag och bara fyra arbetsdagar denna vecka! På fredag morgon bär det av mot London. Denna gång flyger vi dit med Norwegian Air från Arlanda. Anledningen är att Ryans plan landar så pass sent att fredagen blir så kort. Nu kommer vi landa vid 12:30 och är säkert inne och incheckade före 14, lätt! Och då är ju nästan hela dagen kvar.

Jag körde ett innebandypass igår kväll. Idag har jag ont i ett knä när jag går. Vet inte om sakerna hör ihop men det är i alla fall ett konstaterande. Hoppas att det bara är något tillfälligt. För på onsdag är det ju nytt innebandypass. Och dessutom ett pingispass. På onsdag spelar även Arsenal nästa match. Bolton borta i ligan väntar och det brukar vara en jobbig match. Det gäller att vara på tårna från start då. Det duger inte att komma under med 2-0.

Det intressanta med gårdagens match var att i första halvlek hade Arsenal bollen i 69 % av tiden. Men ändå två baklängesmål och nästan inga farligheter framåt. Man spelade runt men kom aldrig till avslut. I andra halvlek spelade man mycket rakare på mål. Och genast blev det mer chanser och till slut även två straffsparkar. Så varför kan man inte köra lite mer rakt på jämt? Är det för att riskerna är lite större då oxå? Att man, om man tappar bollen, blir mer sårbara för kontringar? Kanske, men det är bra mycket roligare att titta på.

Inga kommentarer: