söndag, januari 01, 2012

Skön seger igår

1-0 hemma mot QPR låter ju inte övertygande direkt. Men sägas bör att Arsenal borde haft en solklar straff för hands. Men det var inte det ända domaren missade. Vermaelen fick ett gult kort för något Koscielny hade gjort. Lite humor trots allt. Värre var det att Vermaelen skadade sig igen. Jag vet inte hur alvarligt eller hur länge han blir borta men det såg inte bra ut när han haltade av. Nu måste Wenger verkligen fixa in en vänsterback. Även om Gibbs sägs vara på väg tillbaka i slutet av januari så vet vi ju alla att han från början av februari är borta några månader igen.

Fulham borta imorgon. Och det gäller att fortsätta att vinna om man vill komma på fjärde plats som sämst. Frågan är om Van Persie orkar spela? Vem som skall spela på vänsterbacken? Och om inte RvP spelar, vem skall då göra målen? Det får vi svar på imorgon. Ungefär samma tid som jag kommer befinna mig i Klövernhallen för lite pingis igen. Men det går ju att spela in matchen och hålla sig undan från TV, radio och internet under tiden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

varför så mycket pingis???
en bänknötare och saftblandare kan träna hemma????

eller har du rent av blivit lovad speltid????

med Mahir eller med Jan-Håkan i dubbel???

//Coachen (var går sammandraget?)

Anonym sa...

det mest intressanta i jul och nyårshelgen = svensk härkomst på memorera och fokusera..

måste utvecklas mera....snälla hon borde ju vara av "rysk" härkomst

//The Swan

Anonym sa...

Sammandraget går i Uppsala (tror jag).

/TB (som undrar vem som tar över stafettpinnen och fixar nästa Londonresa för The Fucking Wankers (dvs Coach, PD, Lalle, TB))