lördag, september 28, 2013

Plugga

Lördag och här sitter jag och försöker plugga. Det är en inlämningsuppgift som skulle varit inne redan förra helgen. Men eftersom fru Blogg var bortrest och jag sen åkte till Gotland så hann jag inte ens påbörja uppgiften. Så nu sitter jag här och fattar ingenting. Jag står vid ett vägskäl att antingen lägga ner eller knyta näven och göra ett försök. Inte lätt.

Idag spelar Arsenal borta mot Swansea. Ingen lätt match. Tur att den spelas ikväll så man i alla fall teoretiskt har möjlighet att plugga under hela dagen. Men det är ju en match till som är lite intressant idag. Sp*rs mot Chelski. En match med två lag som är med och krigar om platserna 1-4 i ligan. Där Chelski har något större förutsättningar att hamna högre upp en Sp*rs.

Annars är det skönt ändå att man slipper åka till jobbet idag, alltid något! :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Plugga låter sådär haha!!
Fyfan!

I morgon är det dags igen för start!
V 75 debut!
Första avdelningen nr 7.
Snackas om skoryck för första gången så det blir spännande!
Nr 1 har han,så håll tummarna tack!

/TB:s brorsa som förresten dementerar uppgifterna om att jag var med och släckte lamporna i Visby. Däremot har jag starka bevis för att en viss Coach tillsammans med bankdirektör Steiner hade flera fötter med i spelet där!! Inget skoryck på dem herrarna således...

Anonym sa...

Ojoj,glöm den raden med Nr 1.
Avd 1 NR 7 gäller inget annat!!

/TB:s brorsa

Anonym sa...

Lycka till! Håller, i vanlig ordning, tömmarna!

//TB

Anonym sa...

Det gick åt helvete tyvärr.
Första barfotastarten visade sig vara fel beslut! Galopp på upploppet som slagen,så nu är det bara att slicka såren,bryta ihop och komma igen.
Nästa start blir med skor runt om.

/TB:s brorsa