måndag, mars 26, 2018

Eine neue Woche

Så där ja, då var den helgen förbi. Det var ju, som jag skrev förra veckan, serieavslutning med pingisen i lördags. Så jag började med att jogga dit. 5 lugna kilometer men tyvärr med onormalt hög puls för det tempot. Förutsättningarna var väl kortfattat att ta minst en pinne. Alternativt att Ängby skulle sno en pinne av något av lagen de mötte. Det skulle göra att vi kunde lägga bägge matcherna. Vi skulle möta seriens etta och tvåa. Och Ängby som låg före oss behövde, om vi torska bägge, inte vinna någon match alls. De skulle ändå hålla sig kvar utan kval då. När dom hörde vilka vi skulle möta så lät dom rätt så övertygade om att dom var klara.

Sen drog vi igång. Vi började mot serietvåan och torskade med 8-3. Jag la bägge mina matcher och kände mig inte alls vass. Hittade inte känslan för spelet. Brist på träning. Så det var ju ingen skräll precis... Ängby la sin match. Nu hade vi bara serieettan kvar och en pinne kändes som ett måste. Jag började och hade en stenhård match. Jag låg under med 8-10 i skilje och spelet hade inte blivit något bättre. På något konstigt vis lyckades jag vända till vinst med 12-10. Samtidigt vann Lasse sin match och vi leder med 2-0 efter första omgången. Sen går Danne in och slår seriens klart bästa spelare samtidigt som Henke lägger sin, 3-1. Jag lägger min nästa samtidigt som Henke vinner sin. 4-2 nu. Innan dubblarna har vi en 5-3 ledning. Jag och Henke lägger våran men gubbarna vinner sin. Inför de sista 4 singlarna har vi 6-4 och vi behöver bara en singelvinst till på de sista 4 matcherna. Jag går in och spelar, helt plötsligt, prickfritt. Har hittat känslan, tajmingen och jag vinner enkelt min match. 3-0 och vi är klara för fortsatt spel. Henke lägger sin men Lasse vinner sin match vilket betyder att vi vinner lagmatchen med 8-5. Och vi slutar trea i serien, skönt!!

När jag kommer hem så har jag ingen som helst kraft kvar och det visar sig att jag har lite feber oxå. Inte undra på att jag var så tung under morgonens löpning till hallen...

Sen blev det söndag och dags att arrangera VF-cupen. Jag hade en grym träningsvärk och var toktrött. Men det gick i alla fall bra med tävlingen. Tyvärr så hann jag ju inte se barnen så mycket som jag ville men jag fick i alla fall se Ina persa i kula. Hon lyckades putsa sitt pers med 3 cm och vann överlägset tävlingen på 8,13. Freddie hade tydligen oxå persat i kula så hon var oxå glad :-)

Sen var det ju tänkt att jag skulle jogga lite igår. Men det fanns ingen som helst möjlighet att göra det. Jag hade så ont i kroppet och jag var helt slut i knoppen så jag tog ett klokt beslut att skjuta upp detta pass till antingen idag eller imorgon. Vi får se hur det känns ikväll. Just nu känns det fortfarande segt i kroppen och lite i halsen så det blir nog imorgon jag joggar lite.

Denna vecka är ju bara fyra arbetsdagar lång, det är bra! Fyra dagar ska man väl överleva?

Ha en fin vecka nu vänner!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis vilken årsavslutning!

Skall bli intressant att följa ER
nästa år då ni måste vara favoriter för uppflyttning till ettan!

GRATTIS

//Demon-Coachen

Anonym sa...

Tack, ja det var skönt att inte vara med att spela ur dom ur serien det sista man gör.

Om dom skall vara favoriter nästa år så får dom nog ta in två nya spelare. För i år, när jag inte tänkt spela, var jag tvungen att vara med 12 av 14 matcher annars hade de inte fått ihop lag....

Grattis till dig oxå Coach! Stort att du gjort comeback vid hagen!!

/TB

Anonym sa...

Glömde säga....

Lycka till i div 2 Coachen!!

/TB

Anonym sa...

Vem coachar vem?

//Humor

Anonym sa...

:-)

/TB