måndag, september 16, 2019

Helgen är över, ny vecka börjar...

Jaha, swich och så var den helgen över... Mycket tid utomhus blev det i alla fall. Heldagsfunktionärande i lördags. Där tog krattning av hoppgrop min handled och försatte den i skada. Har så jäkla ont så jag kunde inte ens hyvla ost igår kväll. Borsta tänderna är en mardröm. Men jag vet att det går över, det var likadant för två år sen. Och då stod jag och krattade dubbla pass. I lördags var det bara första passet. På andra passet sprang jag och hämtade spjut.

Ina hade en lite tung helg. Fick inte till det i varken kula eller spjut. Kastade slägga för första gången och det blev ju pers. Såg rätt stabilt ut. Sen hade hon ett par fina kast i diskus men utan att få till längden. Men det var ju inte helt enkelt i blåsten som var igår. Sen gjorde hon kanske den bästa insatsen för helgen när hon i sista stund hoppade in i 1500 m bara för att Västmanland inte hade någon annan deltagare där. Och för att få viktiga poäng i lagtävlingen så tog hon den insatsen för laget. Hon har ju aldrig sprungit den distansen tidigare och har efter sina två stukningar i foten inte velat springa så mycket. Så därför har kastningen blivit hennes grej. Men igår hoppade hon in och eftersom det var första gången så blev det ju även pers :-) Sen fick hon hoppa in i 60 metersstafetten oxå. Så hon var ganska sliten igår kväll.

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar tills det är dags för avresa. Undrar om man kommer palla tredagars arbete......

Ha en fin måndag och en fin vecka!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kämpa kämpa belöningen är nära dvs. Fullers Bryggeri !

Behöver ni skjuts till Aeroport eller hämt från aeroport ?

//Fruktis

Anonym sa...

Fullers *klapp klapp klapp*

Kör buss 3 raka vägen ut, funkar bra!

Hur är det med Coachens rygg mm? Några framsteg?

/TB

Anonym sa...

haltar mig fram ! Ska till ortopeden imorgon ; ) har börjat jobba 25 % varje dag faktiskt !

Hallsta behöver en lirare när VBTK tagit Kevin till laget ; ( Inga träningskrav, är du med ?

//Coachen

Anonym sa...

Hoppas att det går bra hos ortopeden!! Och nu när du börjat jobba lite känner jag pressen att blogga så du har något att göra på jobbet! :-)

Pingis, allas idrott!!!


/TB