fredag, december 06, 2019

Fredag!

Det blev fredag till slut. Och slut är ordet! Jag känner mig helt slut!! Och ikväll är det julfest på Royale. Är det ok att säga att man är totalt osugen på att gå på fest ikväll? Nåväl, man får väl pallra sig dit. Ibland är det ju så att när man minst känner för fest och tänker att det ska bli tråkigt så blir det rätt så bra ändå. Vi får väl se.....

Annars är det ju "bara" två veckor kvar tills några dagars julledigt. Längtar mer än jag kan beskriva i ord. Hoppas att man kan få tillbaka lite energi då.

Igår tände man upp ljusen utanför Churchill Arm. Såg det på Instagram, hur mycket folk som helst där. Och återigen slog de rekord i antalet lampor. Måste säga att det är en riktigt häftig pub. Och de lägger verkligen manken till för att göra den speciell. Kan ju inte vara helt gratis att slänga upp ett par hundra julgranar på väggen.... Och på sommaren är det gigiantiskt med blommor på väggen. Underbart ställe!!

Igår var det ju tränarutbildning i diskus och kula. Ina fick vara med som visare och bli drillad i olika tekniker. Hon tyckte det var grymt kul och ville åka ner till hallen fler gånger och nöta. Så man får väl kolla upp när det är öppet så att hon kan åka dit och köra lite extra.

Ha nu en fin helg vänner!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var kul att ses i går. Hoppas att maten var god.

//Lalle

Anonym sa...

Kul att ses!

Maten funkade men tycker det var bättre på Strike förra året.

/TB