måndag, december 02, 2019

Ny månad, ny vecka, nya möjligheter?

Ja, vem vet vad denna månad har att erbjuda? Kyla verkar det som i alla fall. -8 grader när bilen skulle skrapas. Jag gillar inte kyla. Jag gillar värme, i alla fall lagom mycket värme. Men vintern skulle jag lätt kunna byta ut.

I lördags var det friidrottstävling i hallen. Både Freddie och Ina var med. Ina lyckades få ett silver i kula. Nu har det gått upp till 3 kilos kula så då blir det ju ett pers oxå. Hon persade även i 60 m och tangerade pers i höjd. Så hon var ganska nöjd med dagen. För Freddie gick det lite tyngre även om hon slog inomhuspers på 60 m. Och längden gick så där. Men med tanke på att hon höll upp helt från rörelse i 9 veckor och sedan bara tränat någon enstaka gång så får hon nog vara nöjd. Och bara att hon kan vara med igen är ju bra!

I söndags låg jag med huvudvärk hela dagen. Men eftersom jag höll i friidrottsträningen så var det bara att ta sig samman och åka dit och bränna av passet. Som tur var så var det inte överdrivet många dvärgar där och vi blev 6 ledare totalt så det gick rätt så bra.

På torsdag skall friidrottens huvudtränare hålla en 2-timmars utbildning i Kula och Diskus. Och igår frågade han mig om Ina skulle kunna tänka sig vara med och visa. Stort för Ina att få den äran. Nu har hon ju kör på torsdagar men det lät som om hon ville göra det här istället denna gång. Lär väl försöka få henne att bekräfta detta då hon ibland kan vara lite ombytlig. Vill ju göra allt men det går ju inte, man kan inte vara på fler ställen samtidigt och då måste man prioritera, välja bort!

Ha en fin dag, vecka, månad nu vänner!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

fri idrottens headcoach ; ) Låter stort TB !

Du är på G verkligen liksom döttrarna ; )

//Coachen

P sa...

Haha, ja, kul att de håller på i alla fall :-)

Det viktigaste är att de rör på sig, det har de nytta av hela livet.

/TB

Anonym sa...

Samt att de rör till det för dig ; ) hehe

//Dante

Anonym sa...

Det är den största vinsten :-)

/TB