torsdag, april 23, 2020

Först idag

Ja, idag stämplade man in före 04:30. Efter att jag gett Ina tabletter kl 02:00 så kunde jag inte somna om. Så med tanke på att jag ska med Ina till tandspecialisten i eftermiddag så kanske jag nu ändå får ihop full dag! Och det är ju bra!

Vilket strålande väder det var igår! Man riktigt önskade att man kunnat få ge sig ut och jogga en sväng men nu går ju inte det. Så det fick bli att byta däck på bilen istället. Det gick ju rätt så bra och vädret underlättade säkert det. Allting blir så mycket enklare när man slipper frysa eller bli blöt!

Jag satt igår och funderade på Stockholm Marathon. Kommer jag kunna vara med eller kommer hälen spöka länge? Kommer ens loppet att kunna genomföras? Vad är det som säger att Covid 19 blåst över efter sommaren? Spontant så kommer Covid 19 att spöka med oss så länge vi inte har ett vaccin, eller tänker jag fel nu? Visst man snackar om flockimunitet, men kommer den verkligen? Om folk börjar röra på sig igen och resa mellan länder och så. Då finns det väl ändå risk att ett gäng kommer åka på den där skiten?

Nåväl, ikväll skall jag försöka komma iväg på en liten utbildning för styrketräning för barn/ungdomar.

Ha en fin torsdag!!

Inga kommentarer: