tisdag, april 14, 2020

Ny arbetsvecka

Tisdag och en ny arbetsvecka står för dörren. Kan inte säga att jag direkt har längtat tillbaka men här sitter man i alla fall, redo att ge allt för aktieägarna.

Det var rätt så skönt med 4 dagars ledighet. Tyvärr så kan man ju inte göra så mycket, eller man kan ju men inte så mycket som innefattar att vara på ställen där det riskerar drälla med folk. Igår var vi på ICA Maxi strax efter klockan 06:00, då var det inte så mycket folk där. Skönt på många sätt!

Annars har det varit en hel del löpning dessa dagar. Det var ju långpass i fredags och i söndags var det friidrottsträning med Freddies grupp. Vi var i Rocklunda och tränade. Jag var fortfarande sliten efter fredagens pass så det kändes rejält i benen både under och efter passet.

På måndagen körde jag ett pass med Jesper igen. Det var ett riktigt jobbigt pass då träningsvärken var extrem och blåsten hjälpte ju bara till åt ena hållet....

Söndagens friidrottspass:


Måndagens pass:


Annars får vi väl glädja oss åt att det är en kortvecka, skönt det. Nästa vecka är långvecka igen men sen är det väl återigen en kortvecka då det är 1 maj på fredagen.

Ha en fin dag!!

Inga kommentarer: