onsdag, april 01, 2020

Ny fiaskonatt

Jag gillar inte att vakna strax före 3 och inte kunna somna om igen. Jag har sovit väldigt oroligt den sista tiden. Men det är mycket som händer runt om i när och fjärran. Ina skall opereras, det gör mig lite orolig. Coronaviruset gör mig orolig. Att få ihop 8 timmars arbetstid varje dag trots skjutsning hit och dit gör mig stressad. Inatt drömde jag om gräsklippning på torpet. Det gillar jag ju, men jag är kanske orolig för när jag kan åka dit och göra jobbet. Kommer vi kunna plocka några vinbär där? Kommer det bli några vinbär?

Ibland önskar jag att jag kunde ta saker som de kom bara. Och när jag tänker på det jag tycker jag "måste" göra så är det ju inte så jäkla mycket igentligen. Det är ju bara det att jag alltid skall tänka på alla saker samtidigt, och då känns det som det är en massa på gång hela tiden. Jag vill kunna ta livet med en klackspark (fast ändå inte om ni fattar....).

Igår kom i alla fall glassbilen förbi och krängde lite glassbåtar och laktosfria sandwich. Inte dumt! Tyvärr är frysen för liten för all glass man vill köpa. Och tur är väl kanske det. Det skulle bli väldigt mycket glass ätet då.....

Ha en fin onsdag och är ni friska och krya, gå ut och promenera eller ta en lätt joggingtur!!

Inga kommentarer: