torsdag, april 09, 2020

Särtorsdag

Japp, idag är det skärtorsdag eller särtorsdag som finnarna säger. Men kvastarna måste väl stå oanvända nu i dessa svåra tider?

Strax skall jag åka iväg med mammas bil för däckskifte. Hon har däcken på däckhotell så det är ju bara åka dit och hem igen, typ. Frågan är ju när man skall byta däck själv på bilen? Vore ju skönt att göra detta en varm(are) dag. Hoppas på en sådan under helgen kanske?

Igår drog jag och Freddie på friidrottsträning på Djäkneberget. Hon cyklade dit och jag joggade. Vi började med lite uppvärmning och sen lite löpskolning innan trapporna skulle besegras. Jag vet inte hur många vändor det blev i trapporna men jag blev trött i alla fall. Det blev även Freddie som flera gånger påpekade för mig att hon var helt slut. Och jag sa, ta det lite lugnare då och stå över en vända. Men det var ju inte aktuellt, hon öste på ändå vilket var bra.

Jag tror att trappträning är rätt så bra för löptekniken. Många barn har för låga knähöjningar i löpsteget. Men tittar man på de bästa i Sverige eller världen så kan man se att knäna är allt annat än spikraka.

Gårdagens träning:


Ha nu en riktigt trevlig påsk och passa på att vila upp Er ordentligt! Kanske till och med äta några bitar godis, det kommer i alla fall jag att göra!!

Inga kommentarer: