måndag, augusti 29, 2022

Dag 1 vecka 35

 Ny vecka igen då. Och det är nästan så att man ser lite blå himmel. Det har man ju inte gjort under helgen. Lite blött har det varit. 

Jag skulle ut och springa med Jesper i lördags morse. Det skulle ju inte regna då. 25 minuter innan vi skulle träffas så öser det ner. Vi börjar fundera på om vi verkligen skall springa idag. Jag säger att 08:20 så kommer det sluta. Så vi säger att vi skall träffas då. Och som av en händelse så slutar det regna och vi klarar oss från regn hela rundan!!

Här är lördagens pass:


I söndags var det friidrottsträning på Vallen. Men efter noga övervägande så blev det inne i hallen istället. Och tur var väl det. Tror inte det blivit så bra träning ute i ösregnet. 

Nästa helg blir det en sväng till Stockholm. Freddie skall springa lilla Tjejmilen på lördag och på söndagen är det Brommaspelen på Stockholm station. Där blir det 600 m och längdhopp. Dock så blir det längdhopp i F15 istället för F13 eftersom den klassen var full. Och i och med det så hoppar hon med planka och inte hoppzon. Men jag tänker att det är ju ändå bara en måndad kvar tills inomhussäsongen drar igång och då är det F14 och planka som gäller. Så varför inte testa på det redan nu? 

Nähä, man kanske skulle göra något för aktieägarna nu då!!! Ha en fin måndag!!!


Inga kommentarer: