fredag, augusti 26, 2022

Fiasko!

 Jaha, då har man joggat ett Blodomlopp igen. Hade som mål att komma under 50 minuter men var inte ens nära. Jag låg bra till efter 4-5 km men jag kunde inte hålla tempot hela vägen. Hade problem med halsbränna under eftermiddagen och det brukar leda till att man känner som om man har slem i halsen som man sen försöker harkla fram under loppet. Får nästan kräkkänslor när det blir så. Och det blir värre ju mer man tar i. Så fick släppa på farten för att slippa kasta upp där och då. Trist! Men det är ju inte säkert att det gått bättre utan brännan. Men det hjälpte i alla fall inte till.....

Det började i alla fall skapligt, första 4 km låg alla under 5 min/km. Men sen kom några riktigt dåliga km med 5:23, 5:17 och 5:25. Det blev lite snabbare mot slutet men bara en km under 5 och det räcker ju inte.

Här är loppet:


Så idag är man jäkligt deppig! Känns som om man aldrig mer vill springa! Borde ju känna att man vill ta revanch och träna bättre och blir snabbare. Men det känns inte så. Det känns som om man vill lägga ner för alltid. Eller sluta springa lopp.... Så man slipper bli påminnd om hur usel man igentligen är.

Nåväl, det är ju snart helg i alla fall. Och det blir väl ett långpass i något sunkigt tempo som inte ger något.... Jag skyller på åldern, tråkigt att bli gammal!!!

Ha en fin helg nu vänner!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis !

Jag hade 48:37 på min klocka : )

Kanske kan spela mer pingis nästa säsong?

//Coachen

Anonym sa...

Grymt Coach!!

Mycket pingis blir det nu!! :-)

/TB
ex Runner

Anonym sa...

Shit! Nu har ryktet spridit sig!!!

Det finns knappt en klubb i mellansverige som inte hört av sig och vill signa mig nu!!!!

Sjukt!!

/TB