måndag, september 30, 2024

LL avklarat!

 Ja, nu har man sprungit ett lopp som man aldrig tänkt att springa. Men så här efteråt så är det ju kul att man har gjort det. Man har ju hört att det skall vara ett väldigt backigt lopp. Och så snackas det om framförallt Abborrebacken. Men hela jäkla loppet är ju bara upp och ner. Om jag kommer ihåg rätt så sprang vi i alla backar fram tills ca 20 km. Då började vi gå i vissa backar. Och jag gissar att kraften det skulle ta att springa i alla dessa inte skulle betala sig i tid. 

Hur som helst så kom vi runt och det var vi mer än nöjda med. Och precis när vi gick i mål och skulle gå och ta någon dricka och kaffe osv så kommer ovädret. Och det blev regn och blåst och kallt och jävligt. Så vi bytte snabbt om och försökte komma med en buss tillbaka till Ropsten för vidare transport. Under loppet var det som tur var perfekt löparväder. Sol och ca 12 grader varmt. 

På kvällen mötte vi upp Lalle och Mia för middag i Gamla stan. Tyvärr blev Lalle lite risig och blev tvungen att avvika vilket var synd. God mat och efterrätten var riktigt god!

Nu är man tillbaka i verkligheten. Och vaknade kl 4 imorse. Kunde inte somna om så till slut så var det bara att gå upp. Tidig start på denna vecka. 

Ha en fin måndag!

Loppet:


Före och efterbild:

 



2 kommentarer:

  1. Bra jobbat och trevligt med Lasagne :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Fanns ingen lasagne. Men pasta blev det i alla fall :-)

    SvaraRadera