onsdag, mars 18, 2020

Mittvecka igen...

Så här långt har ju veckan promenerat på ganska bra. Lite jobbigt surr om Corona hela tiden bara. Det är många som skall få Corona, kanske upp till 70-80% av befolkningen. Den är inte så farlig för fullt friska unga mäniskor. Men kan vara förödande för personer med sjukdomar och äldre. Det sägs att för att uppnå någon form av imunitet för hela befolkningen så måste 60-70% få sjukdomen. Så varför låter man inte de unga friska personerna dra på sig Corona, låsa in sig i 14 dagar, inte många av dessa kommer behöva sjukvård. Nöten att knäcka är väl hur man skall "smitta" bara de unga friska.... Men tanken är väl god?

Jag var ut och lufsade en sväng igår eftermiddag. Man är ju riktigt under isen nu. Kan inte minnas när jag var så här otränad senast.... Men det finns väl bara ett sätt att råda bot på detta och det är att träna. Men man får väl hålla igång i en månad och börja känna sig på gång igen sen åker man väl på Corona och får börja om efter ett gäng veckor igen....

Gårdagens pass gick mot Rocklunda för att se hur spåret var. I alla fall spåret i början och det är ju där det brukar vara blött/snöigt. Fanns lite snö kvar men det gick att springa på den.


Ha en fin onsdag nu vänner!

Inga kommentarer: