måndag, januari 13, 2020

Ny fullvecka!

japp, då kommer årets första femdagarsvecka, känns verkligen inspirerande!!

Igår var det mångkamp i friidrottshallen för dvärgarna. Ina fick ont i ryggen igen men vägrade ge upp. Det var redan innan tävlingen som hon kände lite men det blev värre och värre. Jag vet inte om det alltid är bäst att fortsätta även om man har ont. Gunde sa ju efter att han brytit armen i ett lopp och ändå fortsatt att ger man upp en gång så är det lättare att ge upp även nästa gång.... Jag är lite skeptisk till det även om jag till viss mån kan förstå vad han far efter. Hur som helst hon körde klart alla grenar. Hon fick ett pers i 3-kg kula i alla fall. Freddie lyckades persa i både 60 meter och i kula. Så jag tror att hon var lite nöjd i alla fall.

I lördags var jag ut och sprang långpass. Jag sprang förbi Jesper så han hängde på i 8 km innan våra vägar delades. Det kändes jättebra fram till ca 15 km. Men då fick jag, precis som på Stockholm Marathon, problem med att jag börade se en massa färger och det kändes som om det var migrän på gång. Jag kämpade på 5 km till så att jag fick ihop minst 20 km som var målet.

Igår när jag kom hem från friidrotten så började det att klia i halsen och sen har det bara blivit värre. Det kan ju vara så att det var det kroppen kände av redan under passet i lördags.
Hur som helst, lördagens pass:


Så nu gissar jag att det inte blir några måndagsintervaller idag. Och jag hoppas att det snabbt blir bra så att man kan fortsätta köra på nu när man kommit igång rätt skapligt.

Ha en fin dag nu vänner!

2 kommentarer:

Anonym sa...

intervallerna sker i lindboskolan på torsdagar !

//coachen

Anonym sa...

Lindboskolan? Har de löparbanor där? Eller löpband? Kanske backar?

/TB