fredag, februari 28, 2020

Fredag igen då!

Äntligen fredag! Ska bli skönt med helg. Hoppas att helgen inte går så jäkla fort bara.

Är riktigt trött idag. Så jag hoppas att jag kan sova bra inatt och skönt att inte behöva ha en väckarklocka att vakna till imorgon.

En vecka kvar till London! Och i och med det några extra dagars ledighet! Inte helt fel!

Ha en fin helg nu vänner!!

torsdag, februari 27, 2020

Torsdag hemifrån

Ja, idag är jag hemma och jobbar. Jag väntar på en leverans och den skall komma någon gång mellan 08:00-17:00. Jag hoppas på tidigare än sent. Vore ju synd om jag inte hinner skjutsa Freddie till gymnastiken som börjar kl 17.

Igår blev det en "sväng" på löpbandet. Jag visste inte alls innan vad jag skulle köra för ett pass. Skulle jag köra ett lugnt myspass eller skulle jag gå in och köra tusingar direkt efter förkylning?

Jag körde ett progressivt pass. Började med 10 km/h första kilometern sen ökade jag med 0,5 km/h för varje ny kilometer upp till 12,5 km/h. Den sista kilometern låg jag kvar på 12,5 km/h i 500m innan jag sänkte till 12 km/h de sista 500 metrarna. Blev ett bra pass på 8 km i 5:14 min/km i snitt.

Här är gårdagens pass:


Nu vill jag bara önska Er en fin torsdag!!

onsdag, februari 26, 2020

Mittvecka

Då är vi framme vid onsdag och mittvecka. Igår när jag kom hem gjorde jag exakt ingenting. Hade ingen ork att göra något. Jo, jag gjorde mina 34 utfallssteg per ben. Men i övrigt nada. Tryckte i mig ett par semlor och somna framför TV'n. En riktigt färglös kväll. Men kanske precis vad jag behövde. Jag kände fortfarande igår av halsen så att jogga gick bort. Idag känns det dock bättre och kanske kan man ta en lugn tur. Om det blir i hallen, på bandet eller ute vet jag inte än, om det överhuvudtaget blir något.

Annars är det väl inte så mycket att orda om, Lottodragning ikväll så med andra ord så kan detta vara min sista arbetsdag..... plötsligt händer det!!

Ha en fin mittvecka!!

tisdag, februari 25, 2020

Semlor *klapp klapp klapp*

Idag är det fettisdagen. Och då får man äta så många semlor man bara orkar... Brukar ju inte vara så många.... :-) Aktieägarna bjuder i alla fall på en semla idag, vackert så.

Här är några som försöker sig på att äta 25 semlor inklusive upp och nerjogg.

Jag var inte iväg och tränade igår. Började känna av halsen och tyckte då det verkade dumt att träna. Vi får se hur det känns idag. Jag har ju ingen feber så det kanske inte är någon fara...?

Ina var dock iväg på kastträning igår och jag och Freddie passade på att köra lite oxå. Eller alltså jag sa vad Freddie skulle träna på. Efter uppvärming med en hel del nötande på löpskolningen så fick hon hoppa lite längd, stav och höjd innan vi avslutade med 34 st utfallssteg på varje ben. Jag är osäker på hur många Freddie gjorde men bra många i alla fall.

Ha en fin tisdag och passa på att frossa i semlor!!!

måndag, februari 24, 2020

Helgen är över igen...

Den absolut snabbaste helgen någonsin eller? Helt sjukt vad fort den har gått! Och ändå har jag inte varit ute och sprungit en enda gång. Kände mig ju lite risig i fredags och jag har inte varit 100 i helgen heller. Men idag hoppas jag att jag hinner jogga lite igen. Vi får väl se vad som hinns med. Måndagar är ju lite småstressiga när dvärgarna är på träning nästan samtidigt på olika ställen. Men kanske hinner man en sväng innan om man går hem i tid.

Igår körde vi bla stavhopp med Freddies grupp. Det tycker dom är kul. Och det är rätt kul om än lite jobbigt för mig som måste stå och passa och hjälpa dom lite. Jag står frammet vid "gropen" och hoppas få tag på staven så jag kan hjälpa dom lite. Och det är inte ett helt enkelt jobb. Det händer ibland att jag missar. Igår hände det en gång så tjejen ramla åt sidan. Som tur är så är det madrasser även på sidan av stavhoppsgropen. Så hon bara skrattade och satsade lite hårdare nästa gång.

Sportlov för dvärgarna denna vecka. Tänk om man själv kunde få sportlov! Betald sådan oxå!! En friskvårdsvecka vore väl något att satsa på? Tänk det företaget som vågar bli det första att satsa på det, det skulle vara fin reklam för firman!!

Nåväl, nu ska jag låta Er återgå till arbete eller annan aktivitet. Ha en fin måndag vänner!!

fredag, februari 21, 2020

Sen ankomst!

Idag inledde jag dagen med att skjutsa Ina fram och tillbaka till tandspecialisten. Så man dök upp här på jobbet strax före kl 9. Jag hann precis till 9-fikat med andra ord, tur det... :-)

Och snart är det helg igen. Blir i vanlig ordning några svängar till friidrottshallen. Idag med Ina och på söndag med Freddie.

Igår körde jag ett pass på löpbandet. Bra eller inte är ju frågan. Kände lite i halsen innan men ingen feber eller andra konstigheter.
Idag känner jag mig lite hängig och jag funderar på om jag skall avbryta min runstreak. O ena sidan kan man säkert lufsa runt ett par kilometer bara för att göra det. Men frågan är ju till vilken nytta om man ändå inte känner sig riktigt hundra? Vi får se hur det blir, kanske känns bättre i eftermiddag... Det har hur som helst blivit 20 raka dagar med joggning.

Gårdagens pass:


Ha nu en riktigt trevlig helg!!

torsdag, februari 20, 2020

Intervaller

Yes! Igår vågade jag köra lite intervaller igen. 6 * 1000 m. Visserligen så gick inte intervallerna lika fort som innan förkylningen men nu är det ju bara att gradvis höja hastigheten för varje vecka. Det viktiga var att jag vågade köra intervaller igen och att jag inte "dog".

Passet:


Annars är det väl inte så mycket att orda om så här på en torsdag, 15 dagar kvar till London! Bara 15 dagar kvar skulle jag nog säga. Tiden har gått ganska fort och 15 dagar är ju ingenting. Dags att börja packa!!!

Ha en fin torsdag!

onsdag, februari 19, 2020

Sorry!

Ännu en dag och ännu ett löppass. Igår joggade jag 10 km i lugnt tempo. Jag verkar just nu inte kunna göra annat än lugna pass. Men jag tänker att lugna pass är bättre än inga pass alls. Så om inte annat så samlar man på sig lite kilometer som kan vara bra att ha i kroppen när man sen utökar rundorna.

Gårdagens pass:


Annars är det väl inte så mycket nytt att komma med. Freddie har tydligen studiedag idag och är ledig från skolan. Så hon får glädjen att vara med Farmor och Jenna. När jag frågade igår vad hon skulle göra på sin ledidga dag så sa hon, "jag ska till Farmor!". Ok, vet Farmor om det? "Nä". Underbart!!

Om någon mot fömodan undrar så klarar jag denna dagen från att äta glass, godis eller dricka lärreblarra så kommer det vara 50 dagar i rad utan!!!

Ha en fin dag!

tisdag, februari 18, 2020

17 dagar nu

Nu har jag joggat i 17 dagar i rad. Till vilken nytta kan man ju fråga sig? Och det undrar jag med. Men har jag sagt en månad så har jag. Lite som godis, glass och läsk. Har jag sagt två månaders uppehåll så ska det bli minst det oxå. Det är nu 48 dagar sen jag åt godis eller glass eller drack läsk. Men inatt drömde jag om godis. Jag var på väg att köpa eller ta fram godis men kom på mig själv att jag skulle låta bli. Så då lät jag bli. Bra dröm... :-)

Shit vad det blåste inatt. Jag vaknade av blåsten och att det lät som om altantaket höll på att blåsa iväg. Så jag rusade upp (precis som det skulle hjälpa) och sprang (jaja, sprang och sprang.... men ni hajjar) fram till fönstret. Då var det lite lugnare så jag tänkte att jag skulle stå där och titta tills nästa stormvind. Och återigen, varför? Skulle ju inte kunna göra ett skit där mitt i natten.... Korkad är man... Men det kom ingen stormvind. Så jag gick och la mig igen. Då kom vinden. Men nu orkade jag inte bry mig längre, man kanske blir klokare med åldern...? Visserligen bara några sekunder äldre men ändå.... Efter detta hade jag grymt svårt att somna om. Och jag tycker det låter lite läskigt när det blåser så där jäkligt... Till slut sommnade jag dock om och det var klockan som väckte mig för ovanlighetens skull.

Dvärgarna var och tränade på varsitt håll igår och med lite förskjutna tider. Så jag tänkte att jag skulle ta min dagliga runda (#runstreak 17) innan taxiverksamheten drog igång. Så jag fick till en 5,7 km lång runda som var såå jobbig. Men den gjordes i alla fall....

Gårdagens pass:


Ha nu en fin tisdag och försök att inte blåsa bort!!

måndag, februari 17, 2020

Helgen går ju för snabbt

Det är ju helt sjukt, tyckte precis jag stod och stämplade ut för helg och så är jag här och stämplar in för måndag igen. Är helgen för kort? Eller är den så bra att den känns för kort? Bra frågor....

Nu är det som det är och det är bara 14 arbetsdagar kvar tills det är avfärd till London. Om det nu inte fortsätter och stormar i tre veckor till....

Nåväl det är väl bara att bjuda till och ge allt för aktieägarna igen!!

Ha en fin måndag!

lördag, februari 15, 2020

Längre pass

Idag blev det mitt första lite längre pass efter förkylningen. 15,4 km blev det och 10 av dessa med Jesper. 

fredag, februari 14, 2020

Friday

Så var det fredag igen. Och idag är det bara tre veckor kvar till Londonresan!!

Det snackas mycket om stress och annat på jobbet just nu. Och det är väl vackert att man uppmärksammar det. Men tyvärr brukar det ju bara vara ifall det inte går ut över aktieägarna som man verkligen gör något åt problemet. Man snackar om att det är viktigt med motion och det är viktigt att kunna ha perioder där man går ner i varv. Men friskvårdstimme eller kortare arbetstid är det ingen som snackar om.... Men man säger att det kostar jättemycket med sjukskrivningar och annat. Borde det då inte löna sig med lite friskvård eller mer ledig tid?

Nåväl, vad vet jag om detta? Bara rätta in sig i ledet och göra som dem kloka säger!!

Blev en "sväng" på löpbandet igår. Vet inte om det var så lyckat. Har inte känt mig så pigg efter det. Är det månne dags att bli lite förkyld igen? Vi får väl se. Ska försöka mig på en kort lugn runda idag innan friidrottsträningen drar igång.

Gårdagens pass:


Ha en riktigt trevlig helg!!

torsdag, februari 13, 2020

Torsdag

Idag är det torsdag och idag blir det piano för Freddie. Den blev flyttad från imorgon tills idag den här veckan. Så det blir till att sticka från jobbet redan strax efter 14. Både skönt och inte skönt. Skönt att komma härifrån men jobbigt att det tar på flexsaldot. Jag kom visserligen hit ganska tidigt men jag tror inte att det var tillräckligt tidigt för att slippa minusflex. Nåväl, får väl ta igen det imorgon då jag kan stanna hela dagen.

Igår blev det gymnastikträning för Freddie och då passade jag på att lufsa lite på löpbandet. Och det gick tungt kan jag meddela. 1 timme tänkte jag hålla på och det blev en timme exakt (på bandet, klockan satte jag igång först när jag kommit upp i tänkt fart). Jag vet inte riktigt vad jag skall ta mig till för att det skall lätta lite. Och vågar jag mig på lite intervaller trots att jag knappt orkar springa i lugnt tempo? Ja, kanske borde man testa på att köra några tusingar ikväll medans Freddie tränar. Behöver ju inte köra så jättesnabba intervaller. Kanske ska göra som när jag drog igång i höstas och ligga på 5 min/km tempo första gången? Den som lever får se....

Gårdagens pass:


Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, februari 12, 2020

Mittvecka

Igår blev det som jag skrev en sväng till Bishop's. En Shepperds pie och några real ale (Landlord). Riktigt god mat var det och trevligt att snacka lite med Jesper oxå. Två år i rad på exakt samma datum. Det kan man väl kalla en tradition?

Innan jag stack ner på stan så skulle jag naturligtvis genomföra mitt löppass. Så det blev en kort runda på ca 3 km. 11 dagar i rad nu. Men kommer jag fixa 29 dagar i rad? Vi får väl se... Jag har dock svårt att se att det skall bli någon längre runstreak än så. Men man vet ju aldrig. Det kanske helt plötsligt känns kul och naturligt att gå ut varje dag och springa, om än för bara en lite runda.

Gårdagens lilla runda:


Idag blir det dock lite löpning på löpband då jag skall till Bellevue med Freddie och ev även en gång till med Ina. Men det blir bara löpning för mig en av gångerna.

Ha en fin onsdag nu vänner!! (om ni är några kvar som läser här.... kan ju hända att ni tröttnat på att läsa om mina färglösa löprundor.....)

tisdag, februari 11, 2020

Dienstag

Hur härligt är det inte att sitta här på jobbet igen? Snart få gå och hämta sin första kopp kaffe. Välkomna alla morgontrötta till jobbet och önska dem en underbar tisdag. Svårslaget!!

Inatt hade jag en skum dröm. Så skum att den inte går att förklara. Men en sak som jag kommer ihåg av den var att jag letade efter en bra pub med bra tappkranar. Men de flesta hade bara skräp i kranarna eller en massa burköl. Vilket jäkla fiasko! Jag får väl hoppas att det inte är lika dåligt på Bishop's ikväll. Jag ska nämligen dit med Dansken. Det har ju blivit en tradition att vi går dit och äter på deras Brittiska vecka. Så det blir ju kul.

Igår var jag ut och sprang en liten runda. Jag är nu uppe i löpning i 10 raka dagar. Jag kör även svenskalöpares februariutmaning som är utfallssteg. Nu är vi uppe i 18 st på varje ben. Dvs nu börjar det ta lite tid. Men det är nog bra för benstyrkan i alla fall. Och det kan ju verkligen behövas. Förhoppningsvis slipper man lite smärtor här och där om man blir lite starkare.

Gårdagens pass blev dryga 7 km. Och jag kan berätta att gatlysena gör ganska bra nytta. Igår var dessa släckta på ett ställe och det blev ju bäcksvart. Det hade väl kanske inte gjort så mycket om det inte vore för skicket på våra trottoarer och cykelbanor. Det är ju smågropar lite överallt. Och när man inte ser dessa så är det ju lite småläskigt att lufsa fram...

Gårdagens lilla runda:


Ha en fin tisdag nu vänner!!

måndag, februari 10, 2020

Välkommen vecka 7

Ja, då börjar vi om på måndag igen. Och nu börjar vi räkna timmar på jobbet. Det gäller att få ihop 40 timmar på en vecka. Med andra ord gäller det att komma tidigt till jobbet om det skall funka!! Det börjar ju bra i alla fall. 05:04 stämplade man in på jobbet. Eller, jag vet inte om det är en bra start. Det hade säkert varit både skönare och nyttigare för hälsan att sova någon timme till. Men jag vaknade 03:08 och sen kunde jag inte somna om.

I helgen var det friidrott för Ina. Inomhus-DM. I lördags var det längd och kula. Och på längdhoppet fick hon faktiskt till några plankträffar och en väldigt jämn serie där 4 hopp var inom 8 cm. Men längden behöver vara lite längre för att kunna vad med i toppen. Det är farten fram till plankan som behöver ökas. I kula sen hade hon ju lite förhoppningar om ett bra resultat misstänker jag. Hon har ju fått chansen att träna kula med två av klubbens duktiga kasttjejer på måndagar. Men ansatsen stämde inte alls. Fick inte alls någon tajming med ansats. Så hon körde några stötar stillastående. Och hur konstigt det än låter så persade hon och nådde ett mål hon haft att komma över 8 m med 3-kiloskula. Det blev 8 meter blankt. Kan hon bara få till ansatsen oxå så kan det någ bli en halvmeter till under våren.

På söndagen var det vikt och tresteg. Det blev pers på vikt oxå men här syndes det att hon knappt kastat någon vikt på länge. På tresteget fick hon till några skapliga plankträffar oxå och sista steget eller uthoppet var riktigt bra. Dock så kunde både hon och jag konstatera att det är på andrasteget som hon tappar längd. Men bra att inse det för att kunna göra något åt det. Två medaljer blev det i alla fall, ett silver (kula) och ett brons (vikt).

Jag har fortsatt min RED februari. Körde först tretton varv i hallen innan friidrotten i fredags. Sen var jag ut i lördagsmorse på 10 km för att avsluta helgen med 2,5 km igår. Så 9 raka dagar med joggning har det blivit nu.

Fredagens pass:


Lördagens runda:


Söndagens runda:


Annars är det väl inte så mycket att orda om. Ni får ha en fin måndag och en fin vecka!!

fredag, februari 07, 2020

Fredag morgon/natten mot fredag...

Vaknade 03:00 med en nästan ångestkänsla. Precis som om jag var orolig för något. Jag kanske hade någon läskig dröm? Hur som helst så var det omöjligt att somna om. Jag försökte somna om i nästan en timme. Sen var det liksom ingen mening längre. Kom till jobbet 04:35, sjukt!!

Runstreaken håller i sig! Blev 2,5 km igår direkt efter jobbet. Var lite tight om tid för jag skulle hinna löpa, duscha, laga mat och skjutsa Freddie till gymnastiken som började kl 17:00. Men det gick! Och goda pannkakor blev det oxå!!!

Här är gårdagens korta pass:


Sen var jag och Ina på tränarutbildning i spjut och slägga. Jag för att lära mig och Ina för att visa. En av oss fick ett presentkort som tack för hjälpen, det var inte jag....

Jag kom på att jag inte ätit godis, glass, kakor/bullar, druckit läsk eller alkohol på hela året. Det är 37 dagar nu! Klapp på axeln för det!! Tyvärr så har det inte visat sig direkt på vågen. 2,7 kg men det var redan den 13/1 sen har det hållit sig där i krokarna. 2018 var man stabilt under 75 kg, snarare 72-74 kg. Men det verkar nästan omöjligt nu. Inte hela världen men man undrar ju lite vad skillnaden är?

I helgen är det friidrott för Ina. DM-tävlingar både lördag och söndag. Fyra grenar skall hon köra. Men jag blev lite orolig igår när hon återigen fick ont i ryggen. Det verkar komma och gå det där. Jag vet inte om det är för dålig uppvärmning eller och hon inte sköter prehabträningen ordentligt eller vad det kan vara?

Ha nu en riktigt trevlig helg!!

torsdag, februari 06, 2020

Glömde ställa klockan

Japp, så kan det vara ibland. Att man glömmer ställa väckarklockan. Jag trodde nog att den stod på med gårdagens väckningstid 04:45. Och orkade inte ändra det. Men det visade sig tydligen att den inte var igång alls. Jag vaknade några gånger inatt men hade timmar kvar tills jag trodde klockan skulle ringa. Så jag somnade om. 05:15 vaknade jag igen och kollade på klockan, dags att gå upp. Torska inte så mycket tid. Kanske inte behöver någon väckarklocka?

Igår blev det pingis på lurren. Körde ca 80 minuter med Foppa. Pingis är en svår idrott. I tanken kändes spelet ok men när det skulle utföras i verkligheten så blev det på annat vis. Det dröjde inte länge innan axeln kändes helt slut. Men det var riktigt kul att spela lite och jag hoppas att jag kan och får köra lite mer. Behöver kanske inte vänta i 8 månader tills nästa pass....

På eftermiddagen körde jag Freddie till gymnastiken och då passade jag på att ta mitt dagliga löppass oxå. Det blev 10 km i 5:55-tempo. Men enligt pulsen så körde jag ett tuffare pass. Klockan skrev att det var "överdriven träning". Man är verkligen på botten formmässigt. Men det gör inget, det finns alltid dom som har det värre. Jag kunde ju varit än sämre eller inte ens kunnat göra något. Så man ska vara glad för den tid man kan hålla igång i alla fall.

Nä, nu ska jag inte tråka ut Er mer med en massa svammel. Nu får ni gå och göra något vettigt istället!!!

Ha en fin torsdag!!

onsdag, februari 05, 2020

Mardrömspass..

I måndags sa Ina att hon ville åka till hallen och springa lite på tisdagen. Kanon tänkte jag då jag inte tyckte det var så skönt att springa ute i måndags. Men på tisdag eftermiddag ringer hon och säger att hon förmodligen inte ska springa då hon känner av halsen. Och det är ju klart att hon inte skall springa då! Men hon ville dit och kasta lite vikt och stöta lite kula i alla fall. Kanon! Då kan jag ju passa på att springa inne i hallen under tiden.

Så jag funderade på om jag inte kände mig lite bättre igår och att jag nog kunde köra lite intervaller. Men smart som jag är så tänkte jag att det kanske räcker med 800-metersintervaller. 5 stycken åttahundringar borde bli lagom så här första hårda passet efter förkylning. Tempo då? Ca 4:30 borde jag väl kunna hålla i 800-meter?

Så först 3 varv jogg för att komma igång lite. Sen drog jag iväg. Klockan mäter ju inte klockrent inomhus, det visste jag sen tidigare. Men om jag springer på bara 2 så blir det ju lite längre och kanske kan start och mål vara på ungefär samma plats. Nä, nope, inte nära ens. Så jag sprang kanske 5 % längre än de 800 meter som klockan sa. Och lyckades hålla strax under 4:30 min/km. Ok, kanon, jag är kanske inte så dålig som jag känner mig.

Andra intervallen likadant, klockan ljuger på sträckan och jag får ett snitt på 4:33 på andra intervallen. Men tänker ändå att jag har ju sprungit längre så tiden är nog rätt bra med tanke på det.

Dags för tredje intervallen... Och efter ett varv (200 m) så är jag helt slut. Tänker att jag får nog hålla igen lite på farten för att orka alla varv. Men ett halvt varv senare känns det som om bröstet skall sprängas. Det var bara att ge upp! Och fick lite ångest för det. Gunde Svan och gänget har ju sagt att man aldrig ska ge upp och bryta. Gör man det en gång så är det lätt till att göra det igen. Men jag är inte Gunde och jag har varit förkyld en längre tid. Så jag tycker jag var smart som slutade.

Här är det halva intervallpasset:



Annars har jag inte så mycket mer att orda om än att det ser ut att bli lite pingislirande på lurren.....

Ha en fin onsdag vänner!!

tisdag, februari 04, 2020

Kallare nu

God morgon! Det är lite kyligare nu igen. Jag som trodde att det var vår på gång.... Nä, det trodde jag inte men jag hoppades. Det kändes faktiskt igår eftermiddag oxå att det var kallare när jag var ute och joggade. Eller kanske ska kalla det för lufsa för det går ruggigt tungt nu. Men det kan bara bli bättre, tills nästa gång man blir förkyld och tappar allt igen.... Fiasko!! Det blev i alla fall lite drygt 5 km igår och jag håller min RED februari.

Gårdagens tunga:


Idag skall jag ner på Expectrum på något frukostmöte/föreläsning angående den Autonoma fabriken. Får se vad det blir....

Ha en fin tisdag nu vänner!!

måndag, februari 03, 2020

Då är helgen officiellt över...

Japp, nu sitter man här igen och skriver veckans första inlägg! Så vad annat att skriva om än helgen som varit?
Det blev friidrott för Ina i fredags och likaså i lördags. Hon var med på VF-cupen och hoppade tresteg. Hon skippade dock 600 meter eftersom hon inte var helt kry från förkylningen. Dom kör ju numera med planka i och med att dom kommit upp i 14-årsklassen. Och det är inte det lättaste. Hon hade ett hopp där hon var säkert en meter före plankan och från plankan till gropen är det 7 meter. Och hon hoppar som bäst strax över 8 meter. Så det blev ju en riktig rysare att hon skulle komma fram till gropen. Hon lyckades med det tack vare ett jättefint sista steg. Men längde blev ju inte så lång i och med att hon "gav bort" en meter innan.

När vi kom hem blev det att käka lite och sen somnade jag en stund. Jag mådde inte heller hundra men i och med att det var februari och jag tänkt köra en RED februari så var det bara att snöra på sig skorna för att ta en kort runda. För att rundan skall räknas så måste man springa/jogga/lufsa minst 1,6 km.

På söndagen kände jag mig inte heller 100 men drog en kort runda även då. Är det RED... osv...

På eftermiddagen skulle jag vara tränare för Freddies grupp. Freddie har varit sjuk hela helgen så hon fick inte följa med. Vi skulle bla köra Kulstötning så jag tog med Ina för att kunna visa hur det skall göras. Jag tyckte hon var jätteduktig på att visa och samtidigt berätta vad hon gjorde och även varför. Själv tyckte hon att hon bara var nervös :-) Jag lovade henne en semla på tisdag som tack för hjälpen.

Lördagens pass:


Söndagens pass:


Annars är det väl inte så mycket att orda om (som vanligt..). Ha en fin måndag, vecka och månad nu vänner! Nästa månad drar vi till London!!!