måndag, februari 10, 2020

Välkommen vecka 7

Ja, då börjar vi om på måndag igen. Och nu börjar vi räkna timmar på jobbet. Det gäller att få ihop 40 timmar på en vecka. Med andra ord gäller det att komma tidigt till jobbet om det skall funka!! Det börjar ju bra i alla fall. 05:04 stämplade man in på jobbet. Eller, jag vet inte om det är en bra start. Det hade säkert varit både skönare och nyttigare för hälsan att sova någon timme till. Men jag vaknade 03:08 och sen kunde jag inte somna om.

I helgen var det friidrott för Ina. Inomhus-DM. I lördags var det längd och kula. Och på längdhoppet fick hon faktiskt till några plankträffar och en väldigt jämn serie där 4 hopp var inom 8 cm. Men längden behöver vara lite längre för att kunna vad med i toppen. Det är farten fram till plankan som behöver ökas. I kula sen hade hon ju lite förhoppningar om ett bra resultat misstänker jag. Hon har ju fått chansen att träna kula med två av klubbens duktiga kasttjejer på måndagar. Men ansatsen stämde inte alls. Fick inte alls någon tajming med ansats. Så hon körde några stötar stillastående. Och hur konstigt det än låter så persade hon och nådde ett mål hon haft att komma över 8 m med 3-kiloskula. Det blev 8 meter blankt. Kan hon bara få till ansatsen oxå så kan det någ bli en halvmeter till under våren.

På söndagen var det vikt och tresteg. Det blev pers på vikt oxå men här syndes det att hon knappt kastat någon vikt på länge. På tresteget fick hon till några skapliga plankträffar oxå och sista steget eller uthoppet var riktigt bra. Dock så kunde både hon och jag konstatera att det är på andrasteget som hon tappar längd. Men bra att inse det för att kunna göra något åt det. Två medaljer blev det i alla fall, ett silver (kula) och ett brons (vikt).

Jag har fortsatt min RED februari. Körde först tretton varv i hallen innan friidrotten i fredags. Sen var jag ut i lördagsmorse på 10 km för att avsluta helgen med 2,5 km igår. Så 9 raka dagar med joggning har det blivit nu.

Fredagens pass:


Lördagens runda:


Söndagens runda:


Annars är det väl inte så mycket att orda om. Ni får ha en fin måndag och en fin vecka!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar