måndag, februari 03, 2020

Då är helgen officiellt över...

Japp, nu sitter man här igen och skriver veckans första inlägg! Så vad annat att skriva om än helgen som varit?
Det blev friidrott för Ina i fredags och likaså i lördags. Hon var med på VF-cupen och hoppade tresteg. Hon skippade dock 600 meter eftersom hon inte var helt kry från förkylningen. Dom kör ju numera med planka i och med att dom kommit upp i 14-årsklassen. Och det är inte det lättaste. Hon hade ett hopp där hon var säkert en meter före plankan och från plankan till gropen är det 7 meter. Och hon hoppar som bäst strax över 8 meter. Så det blev ju en riktig rysare att hon skulle komma fram till gropen. Hon lyckades med det tack vare ett jättefint sista steg. Men längde blev ju inte så lång i och med att hon "gav bort" en meter innan.

När vi kom hem blev det att käka lite och sen somnade jag en stund. Jag mådde inte heller hundra men i och med att det var februari och jag tänkt köra en RED februari så var det bara att snöra på sig skorna för att ta en kort runda. För att rundan skall räknas så måste man springa/jogga/lufsa minst 1,6 km.

På söndagen kände jag mig inte heller 100 men drog en kort runda även då. Är det RED... osv...

På eftermiddagen skulle jag vara tränare för Freddies grupp. Freddie har varit sjuk hela helgen så hon fick inte följa med. Vi skulle bla köra Kulstötning så jag tog med Ina för att kunna visa hur det skall göras. Jag tyckte hon var jätteduktig på att visa och samtidigt berätta vad hon gjorde och även varför. Själv tyckte hon att hon bara var nervös :-) Jag lovade henne en semla på tisdag som tack för hjälpen.

Lördagens pass:


Söndagens pass:


Annars är det väl inte så mycket att orda om (som vanligt..). Ha en fin måndag, vecka och månad nu vänner! Nästa månad drar vi till London!!!

Inga kommentarer: